cuina obra nova corp

10 consells pràctics per estimar la teva cuina personalitzada

A Corp, des del primer moment podràs fer de casa teva, la teva llar. Per això, des d’abans que iniciem el procés de construcció, pots personalitzar el teu pis al teu gust, amb una distribució a mida i una decoració totalment adaptada als teus gustos i a les necessitats de la teva família. Perquè tu ets únic, la teva llar també. A Corp volem donar-te alguns consells pràctics que et recomanem no oblidar quan pensis en personalitzar la teva cuina:

1- És un punt fort que la cuina tingui accés directe al menjador i/o que el trajecte entre el menjador i la cuina sigui el més curt possible.

2- Preocupa’t per l’orientació de la cuina i, a poder ser, procura que entri llum natural a l’habitació.

3- Si vols espais diàfans, amb taulells centrals (si les dimensions de l’estança t’ho permeten), sempre et serà més agradable cuinar. Per donar aquesta imatge és molt important que disposis de mobles i calaixos que et permetin guardar-ho tot i deixis només els elements decoratius a la vista. Tens moltes possibilitats: mobles amb cantonades plegables giratòries, bastidors verticals o frontisses sota la pica per guardar fregalls i raspalls.

4- Refusa els desnivells entre la cuina i el menjador. Els desnivells no només són incòmodes, sinó que, a més a més, resulten perillosos.

5- Convé que tinguis present el triangle de treball imaginari (els tres vèrtexs són el frigorífic, els fogons i la pica). La idea és que sempre puguis accedir a tots ells amb els mínims desplaçaments possibles. Si ho tens tot a mà no hauràs de fer una excursió cada vegada que necessitis agafar algun producte del frigorífic.

6- No escatimis diners amb la campana extractora. La funció d’un extractor de cuina és la d’eliminar el greix que es trobi en suspensió, el fum, les olors i el vapor, mitjançant una combinació de filtratge i evacuació de l’aire. Aquest aparell és una peça fonamental, per tant, no et fixis només en el disseny, especialment si el teu pis és petit o tens la cuina oberta.

7- Perquè els teus peus no xoquin amb els mobles base quan utilitzis la seva coberta, és important retrocedir els sòcols respecte al pla vertical dels mobles. N’hi ha prou amb 7,5 cm d’alçada i de profunditat.

8- Mai demanis instal·lar l’àrea dels focs davant o a sota d’una finestra que es pugui obrir. Tingues en compte, també, no posar mai cortines sobre les finestres que quedin ubicades sobre l’àrea de cocció, podrien encendre’s.

9- Decora la cuina al teu gust. Utilitza colors, si ets atrevit. Per contra, si prefereixes les opcions més discretes, els tons clars o les rajoles blanques donaran una sensació d’amplitud molt interessant. Si ets més tradicional, opta per aquesta tercera via: inclou mobles rústics i elements de fusta a la teva cuina.

10- Mantingues l’ordre. És igual la dimensió de la teva cuina: és clau mantenir-ho tot al seu lloc. Així no serà un drama cada vegada que hagis de cuinar o trobar un estri.

Si a un equip jove i emprenedor li afegeixes unes promocions d’avantguarda, totalment personalitzables, el resultat és Corp.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.