sant boi

Viure a Sant Boi de Llobregat, un estil de vida sostenible

Amb poc més de vuitanta-dos mil habitants, la petita ciutat de Sant Boi no només representa un indret estratègic del sud de Barcelona, sinó que compta amb una rica història i un nucli antic ple d’espais per descobrir.

Els seus orígens es remunten al segle IV a.C., encara que no es va registrar com a assentament permanent fins al segle X, quan es va trobar la primera referència documentada de l’església barroca de Sant Baldiri, que més tard va donar nom a la població.

Avui dia, viure a aquesta localitat del Baix Llobregat no només ofereix nombrosos punts culturals per visitar, com les termes romanes, el museu Can Torents, la masia Can Barraquer, la rehabilitada fàbrica modernista de Can Masallera o l’entrada de l’itinerari natural cap al Delta del Llobregat. Sense oblidar-nos de les excel·lents vistes de les muntanyes de Sant Ramon, el Montbaig, el Montpedràs, l’Ordal i el Garraf.

Ciutat del futur

Des de fa un temps, Sant Boi està treballant per convertir-se en una ciutat sostenible. El seu entorn natural privilegiat, el seu alt índex de qualitat de l’aire i el seu compromís amb l’agricultura ecològica, el producte de proximitat i la gastronomia, el fan un lloc ideal per impulsar l’ús d’energies alternatives i més eficients.

Per una altra banda, la localitat compta amb esdeveniments culturals de gran reconeixement. La Fira de la Puríssima, que duu més de seixanta anys celebrant-se cada desembre, és una de les cites més populars de la regió. La fira compta amb espais tan apreciats com el Mercadal Gastronòmic, que s’ubica al centre històric de la ciutat, o el Mercat d’Art Jove, un espai d’iniciació i experimentació artística per a joves artistes.

Si et sembla poc, Sant Boi també compta des de fa més de trenta anys amb el Festival de Música i Cançó, també conegut com el Festival Altaveu. Es tracta d’un dels festivals de música més històrics, locals i universals a la vegada. La seva programació es caracteritza per comptar amb actuacions de personalitats de primera línia, a la vegada que compta amb els reconeguts Premis Altaveu, on destaquen els grups revelació del panorama musical català, així com altres iniciatives musicals.

sant boi park

En definitiva, si el que busques és viure en un entorn natural, sostenible, ben comunicat, ple de vida cultural i amb molta història per descobrir, la promoció Sant Boi Park II a Sant Boi de Llobregat és, sens dubte, la teva millor opció.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.