terrassa

Terrassa, un entorn històric i vibrant on viure

Situada al Vallès Occidental, a només vint kilòmetres de Barcelona, Terrassa és la tercera ciutat més poblada de Catalunya, amb prop de 220.000 habitants. Antiga Ègara romana i Egosa ibera, el que  realment caracteritza a aquesta ciutat va ser la seva destacada importància durant el segle XIX, quan es va aixecar com un dels centres més importants de la Revolució Industrial, allotjant a un gran nombre de fàbriques i indústries dedicades al sector tèxtil. A dia d’avui, encara es conserven joies arquitectòniques de l’època, com l’edifici modernista del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, la Masia Freixa, el Teatre Principal o el Gran Casino, que daten de l’any 1920.

Terrassa historia

Uns vestigis del passat que fan d’aquesta ciutat un lloc històric i vibrant on viure. I és precisament en aquest entorn on Corp està a punt d’estrenar la nova promoció Els Jardinets, que veurà la llum la propera primavera. Es tracta d’una obra nova amb habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris amb terrassa i acabats d’alta qualitat, així com àtics i plantes baixes amb patis privats. I el millor de tot és que està molt a prop del Parc de Vallparadís, el veritable pulmó verd de la ciutat i on es troba el Museu de Terrassa, el Centre de Documentació i Museu Tèxtil o el Castell Cartoixa de Vallparadís, del qual l’edifici original és del segle XII.

Els Jardinets Vallparadís

Però no és només això el que fa atractiva la nova promoció de Els Jardinets. L’edifici compta amb una bonica zona comunitària amb piscines i solàrium a la coberta. A més, està situat en un entorn molt cèntric, a deu minuts caminant del casc antic, a prop de tots els serveis i restaurants, així com de les principals universitat de la ciutat. Així mateix, també es troba a pocs metres de l’estació de Ferrocarrils i amb el cotxe es té un ràpid accés a les diferents autopistes.

Viure a Terrassa és començar una nova vida on la tranquil·litat dels seus carrers es compensa amb l’esperit emprenedor i modern d’aquest nou segle. Sense anar més lluny, des de fa uns anys la ciutat forma part de la Comunitat de Ciutats Ariane, que està estretament relacionada amb la tecnologia aeroespacial. En definitiva, Terrassa és la ciutat del futur, un lloc on la tradició i la modernitat es fusionen oferint als seus habitants una nova vida intensa i plena d’emocions.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.