Imagen 1-blog

Tendències deco pel 2018

Un any que comença sempre ens porta novetats interessants. Si parlem de decoració de la llar, no podem ignorar l’aparició de noves tendències. Iniciem el 2018 amb un breu repàs als principals elements que marcaran l’estil d’aquesta temporada.

Colors tendència al 2018

Aquest any, les combinacions de colors frescos i alegres guanyen protagonisme. La tendència és barrejar tons forts amb colors més clars. Per exemple marrons amb verds, grisos amb vermells…

Si et preguntes quin serà el color de moda, te’l desvetllem: el verd maragda. Aquest 2018 el trobarem en parets, objectes decoratius i mobiliari.

tendències color verd maragda
Imatge facilitada per decorarunacasa.es 

Prefereixes colors més neutres? Opta pel gris o el beix, una aposta segura per crear una estança moderna i elegant. També pots afegir algun to metal·litzat o brillant, molt importants en aquest any que comença.

saló tendències

Els materials que regnaran

Els materials naturals prenen protagonisme a les llars que segueixen les tendències. Predominen els materials simples com la fusta, el cristall, el metall, la pedra o el bambú. Amb ells podràs crear estances netes, ordenades i càlides i sumar-te a la tendència eco i sostenible. Tingues en compte que els elements de terracota també estaran molt presents.

El reciclatge de mobles i detalls decoratius serà també un dels pilars durant el 2018. Utilitza escales de mà antigues, portes vintage, càmeres antigues… per donar personalitat a qualsevol racó.

tendències decoració vintage

Els mobles construïts amb fusta de noguer, roure, cirerer, faig o pi i els entapissats cobraran també molta importància.

El coure està guanyant popularitat des de fa força temps. Aquesta temporada el seguirem trobant en accessoris, objectes decoratius i peces de mobiliari. Encara que aporta un toc rústic molt interessant, serà clau no excedir-nos i buscar alternatives amb detalls en llautó o or.

coure tendències

De les formes quadrades a les formes més arrodonides

Encara que venim d’uns anys en els quals la referència han sigut les formes quadrades, ara evolucionem cap a línies més suaus i arrodonides. Es seguiran portant els espais contemporanis, nets i moderns però buscant més suavitat i una atmosfera de calidesa.

saló gris tendències

No t’encasellis massa

Decantar-nos per un estil en particular està molt bé, però ser massa estrictes pot donar-nos com a resultat una estança freda i poc funcional. Cerca espais íntims i acollidors, encara que optis per una decoració moderna, l’objectiu és que la teva llar sigui un lloc còmode i pràctic on et sentis a gust.

sofà tendències

Cuines netes i àmplies

El marbre sempre ha estat present a les cuines però aquest 2018 passa a ser un element més discret. Les tendències ens porten cap a marbres verds i marrons i a bancades de marbre més primes, fins i tot amb els cantons amagats.

cuina tendències

Pots aconseguir un aspecte contemporani i sofisticat utilitzant colors foscos en metall, fusta pintada, pedra i fins i tot en els electrodomèstics o la pica.

cuina fosca tendències

Els armaris i les prestatgeries obertes o amb portes de vidre permeten veure l’emmagatzematge i la vaixella com un element més de decoració. En canvi, els electrodomèstics queden amagats per oferir un aspecte més pur i diàfan.

Banys espaiosos i pràctics

Les dutxes obertes, les rajoles sòbries i pàl·lides en contrast amb els armaris de fusta i els accessoris italians són les noves tendències per renovar el nostre bany aquest 2018.

Per aconseguir un espai net i gran, inspira’t en l’arquitectura funcional i instal·la mobles modulars amb formes simples i senzilles decoracions puntuals. Si estàs pensant en afegir un bany suite al teu dormitori, t’aconsellem que t’atreveixis. Aquest tipus de bany està cada cop més de moda!

bany suite tendències

Amb aquests tips bàsics podràs renovar, aquest any que comença, l’ambient de la teva llar amb les noves tendències. Bon any nou!

 

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.