Sant Just _23

Sostenibilitat i eficiència energètica als nous pisos Corp

A Corp ens preocupem pel medi ambient així com de que tu i els teus contribuïu a un món millor. Per això, hem desenvolupat un nou model d’habitatge, l’habitatge del futur, que incorpora avanços tecnològics i és més eficient energèticament.

Ja saps tot el que podem oferir-te? Segueix llegint!

Aerotermia per calefacció, refrigeració i aigua calenta

A Corp seguim apostant per l’aerotermia, un sistema d’alta eficiència energètica considerat com a energia renovable i sostenible. Vols treure-li el màxim profit? Personalitza la teva llar amb terra radiant per aconseguir el màxim confort. 

Finestres amb trencament de pont tèrmic

Estalvia en calefacció i aire condicionat amb un bon aïllament a les finestres i balconeres. Els nous habitatges Corp compten amb aïllament tèrmic de doble envidrament i cambra d’aire perquè la teva llar es mantingui a una bona temperatura i sense fuites d’energia. Aquest sistema evita que la cara interior i l’exterior estiguin en contacte i l’espai interior absorbeix la humitat i el fred. Tot això es tradueix en un concepte molt senzill: més benestar i confort.

Tecnologia aplicada a la llar

Apostem per la llar del futur. Incorporem la tecnologia a les nostres llars i la materialitzem en dispositius com vídeo-porters, interruptors generals d’il.luminació de tot l’habitatge, altaveus per Bluethooth i connexions d’USB, persianes motoritzades i ascensors de baix consum –amb gestió intel·ligent i sistema de memòria que reconeix els diferents accessos de l’edifici-.

A més, pots afegir sistemes domòtics per controlar funcionalitats –a través de polsadors programables fixes o del dispositiu mòbil- com la il·luminació, la calefacció i els tendals, persianes o cortines i alarmes i video-vigilància.

 

domotica

  • Il·luminació: si programes les hores d’encesa i d’apagat general de la il·luminació de casa teva, des del mòbil o per control remot, a més d’estalviar llum, podràs fingir que hi ha algú quan estguis fòra, per espantar a possibles intrusos. Vols crear un ambient especial i no malgastar energia? Instal·la reguladors d’intensitat de llum. A més, a Corp, apostem per la il·luminació LED de baix consum. Les bombetes halògenes ja han deixat de fabricar-se i només es vendran fins al 2018.

 

  • Calefacció: tria quan vols que s’encengui la calefacció o l’aire condicionat. No gastis de més i tingues sempre la teva llar a la temperatura ideal. Imagina’t que ets fòra, fa calor i vols arribar a casa i trobar-te la fresca. Activa la climatització des de l’Smartphone, allà on siguis, i deixa que les noves tecnologies contribueixin al teu benestar.

 

  • Tendals, persianes i cortines automatitzades: oblida’t d’apujar i abaixar les persianes. Segur que tens millors coses a fer! Les persianes dels futurs habitatges Corp s’aixequen i abaixen mitjançant un botó. Sense esforç. També tens l’opció d’automatitzar els tendals i les cortines. Si decideixes afegir a la personalització de la teva llar un sistema de domòtica, podràs triar a quina hora vols que els teus tendals, persianes o cortines s’elevin o descendeixin, aprofitant al màxim les hores de llum a l’hivern o el frescor a l’estiu. Te’n vas de vacances? Ja no has de dir-li als teus veïns que apugin les persianes per fingir que hi ha algú a casa. Programa-ho i els lladres no s’atreviran a entrar.

 Sant Just _25

Electrodomèstics eficients

Gaudeix al màxim d’una cuina eficient i equipada amb l’última tecnologia. Pots triar entre vàries gammes d’electrodomèstics emplafonats A+++ (els més eficients). A Corp tens, a més, la possibilitat d’instal·lar aixetes intel·ligents. Controlen la temperatura de l’aigua i disposen de sensors de moviment perquè l’aigua circuli només quan sigui precís.

grifos

Espais integrats per més confort

Prepara’t per gaudir de la teva nova llar: més diàfana, lluminosa, integrada, natural i confortable. Les noves edificacions de Corp es basen en un model d’”arquitectura envoltant”. Integrem les cuines al saló perquè siguin el nucli de la vida familiar i incorporem el bany a l’habitació mitjançant un elegant cub.

integrados

Parkings preparats pel futur

Els nous cotxes elèctrics i híbrids marquen el futur. Ens unim a aquesta tendència instal·lant als parkings un punt de càrrega de vehicle elèctric amb alimentació i comptador individual, per contribuir a la protecció del medi ambient. Suma’t a un món més sostenible i eficient.

A Corp treballem per oferir-te llars més segures, eficients, sostenibles i confortables. T’oferim algunes d’aquestes innovacions instal·lades de base i, d’altres, pots adquirir-les al personalitzar el teu habitatges per dissenyar una llar única. Descobreix les nostres noves promocions d’habitatges 3.0 Nou Centre i Els Miralls. I tu, com vols viure demà?

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.