vall-dhebron

Qualitat i eficiència energètica unides a Vall d’Hebron

Una de les promeses de Corp és la d’oferir habitatges exclusius a preus adequats. La qualitat és un dels nostres pilars, però som conscients que aquesta qualitat ha d’anar de la mà de la sostenibilitat. La vivenda és un element clau a la vida de tots –en moltes ocasions és la inversió més important que realitzarem mai– i cada cop es tenen més en compte criteris d’eficiència energética.

Aquests dos aspectes, qualitat i eficiencia energètica, estan presents a una promoció de Corp a la Vall d’Hebron. A més, l’edifici compte amb espectaculars vistes (de Barcelona amb el mar de fons i del Tibidabo que queda emmarcat dins el Parc Natural de Collserola), ambient lluminós (tots els pisos, de 2, 3 o 4 habitacions, són exteriors completament), terrasses privades (tant en àtics com en plantes baixes) i dues piscines amb amplis solàriums. També cal destacar la privilegiada ubicació d’aquesta promoció, al Passeig de la Vall d’Hebron, a prop del mercat, a tocar al transport públic i amb accés directe a la Ronda de Dalt.

vivienda corp vall d'hebron piscina  corp vall d'hebron cocina  corp vall d'hebron terraza

A Corp treballem per oferir-te el millor sense renunciar a cuidar el planeta i tenim en compte l’Objectiu Europeu 20-20-20 pel 2020 (reduir un 20% el consum d’energia dels edificis, abaixar un 20% les emissions de CO2 dels edificis i augmentar l’ús de les renovables fins a assolir que siguin el 20% de l’energia total que es necessita per l’edifici).

Tenint en compte aquest horitzó, a Corp hem aconseguit la qualificació energètica A als 5 blocs de pisos que componen l’obra de la Vall d’Hebron. Les cases catalogades amb nivell A, no tenen res a veure amb la resta. Els elements instal·lats als 5 blocs -aïllament tèrmic a l’envoltant de l’edifici així com sistemes de calefacció i refrigeració eficients amb bomba de calor aerotèrmica- permetran que qui hi visqui gaudeixi d’una llar confortable i respectuosa amb el medi ambient.

L’etiqueta energètica, establerta a Espanya des del 2013, permet constatar que una casa de nivell G (menor nivell d’eficiència) pot suposar una despesa global energètica superior a un habitatge de nivell A (major eficiència). L’ús d’energies renovables com l’aerotèrmia permetrà estalviar fins a un 70% d’energia per escalfar aigua i fins a un 30% d’energia amb calefacció. A més, és important tenir en compte que el valor d’un immoble acaba ajustant-se a la baixa en vivendes poc eficientes i al l’alça en les més eficients.

img_9447

Eficiència energètica i qualitat unides perquè només hagis de preocupar-te de gaudir de la teva nova vivenda Corp a la Vall d’Hebron.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.