1

Plantes baixes: viu connectat amb l’exterior

El privilegi de viure en una planta baixa té el seu origen en l’arquitectura clàssica. En les edificacions antigues dels punts més singulars d’un edifici eren la base i la coronació, el que equivaldria ara a les plantes baixes i als àtics.

A les finques clàssiques, l’habitatge principal, i la més especial de tot l’edifici, era la planta baixa, on s’instal·laven les famílies més benestants. Va ser amb l’arribada de l’ascensor quan també van guanyar importància els àtics.

3

Les llars de planta baixa normalment compten amb jardí, un espai ideal per gaudir del sol i del clima mediterrani. A més, un saló amb sortida a l’exterior guanya amplitud. Les plantes baixes són habitatges amb accessos molt fàcils on no cal fer servir l’ascensor. Aquestes llars són ideals per a famílies amb fills o sèniors.

A Corp, ho fem realitat

Si estàs desitjant viure en una planta baixa i gaudir de tots els seus avantatges, podem ajudar-te.

2

Una promoció que compta amb plantes baixes amb jardí privat és Sant Boi Park II. Situada al costat del Parc de la Muntanyeta. Viu envoltat d’un entorn únic i incomparable, entre la tranquil·litat de la zona i la proximitat del centre.

Si a més de viure en una planta baixa amb jardí, vols viure amb tots els serveis al teu abast, les precioses platges del maresme a només 5 minuts de casa caminant i la connexió directa amb Barcelona, a poc més de mitja hora, una planta baixa a La Riera d’Arenys La Caleta de Sant Pol de Mar, pot ser la teva elecció ideal.

A Corp, tens totes les opcions per fer d’allò que sempre has desitjat, una realitat. T’imagines… arribes a casa i et relaxes al sofà del teu lluminós saló, l’interior es fusiona amb l’exterior i els raigs de sol t’omplen de vitalitat. Per fi, vius feliç i connectat amb l’exterior.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.