man-person-cute-young

Per què escollir terra radiant i refrescant?

S’acaben els dies de sol i piscina, de sopar a la terrassa, d’obrir les finestres per gaudir de la brisa fresca… L’estiu se’n va però no ens posem tristos! Comencem l’època d’aprofitar el caliu de la llar, de sentir-nos reconfortats al nostre refugi, d’arraulir-nos al sofà amb una bona tassa de te i de gaudir del màxim confort.

Les temperatures baixen i hem d’anar pensant en com combatre el fred de l’hivern. Has pensat en la possibilitat d’instal·lar terra radiant i refrescant? És una bona idea, t’expliquem perquè.

El terra radiant i refrescant t’ofereix calidesa i benestar a l’hivern i frescor els mesos més calorosos. Caminar descalç durant qualsevol època serà un plaer, ja no t’atemorirà la idea de posar els peus a terra quan et lleves els matins d’hivern i els nens podran jugar a qualsevol lloc a una temperatura agradable. És, literalment, confort als teus peus a tota la casa i durant tot l’any.

Segur que alguna vegada hauràs desestimat la possibilitat d’instal·lar terra radiant perquè és més car i la seva instal·lació més complexa… És cert, però amb el seu ús estalviaràs i amortitzaràs la inversió. Per la seva instal·lació, l’ideal és aprofitar el moment en què personalitzes el teu pis. Amb Corp, et serà molt senzill i els nostres interioristes t’ajudaran a simplificar el procés. Tingues en compte que el terra radiant necessita més temps per escalfar-se o refredar-se que altres sistemes tradicionals i no t’oblidis de realitzar el correcte manteniment per evitar problemes. Avui t’expliquem els avantatges d’aquest tipus de calefacció perquè escullis amb coneixement.

Captura de pantalla 2017-07-28 a les 12.27.23 copia

Millora l’estètica

Millora l’aspecte de la teva llar. Amb el terra radiant t’alliberaràs de tenir radiadors per tota la casa i es veurà més neta i àmplia. A l’estiu, aporta l’efecte refrescant, absorbint l’escalfor i pots no necessitar ventiladors que obstaculitzin el pas.

Avantatges funcionals

L’escalfor es reparteix uniformement, evitant zones massa calentes o habitacions fredes. No només serveix perquè el terra es mantingui calent. A les èpoques més caloroses, l’aigua circula a 15ºC per baixar la temperatura i proporcionar aquesta sensació de frescor tan agradable.

Més seguretat

S’eviten els efectes de la convecció de l’aire generats per altres sistemes tradicionals. A més, aquestes instal·lacions de terra radiant no suposen cap risc per la salut perquè funcionen a base de conduccions d’aigua de la qual se’n modifica la seva temperatura segons l’estació.

L’aigua que circula per les canonades per escalfar el terra està entre 35 i 45ºC (els radiadors tradicionals necessiten aigua a més de 70ºC) i la temperatura de la superfície està limitada per normativa perquè no superi la temperatura corporal i s’evitin els efectes negatius.

És important saber que és un sistema més saludable perquè, com que no es produeixen corrents d’aires, es redueix la pols, no produeix sequedat i la baixa humitat aconsegueix evitar l’aparició d’àcars.

Captura de pantalla 2017-07-28 a les 12.27.37 copia

Més sostenibilitat i estalvi

Et proporciona un estalvi notable respecte a la calefacció tradicional. La calefacció per terra radiant és més ecològica que la resta d’alternatives. A més, a Corp l’instal·lem perquè funcioni amb aerotermia, una energia neta que aprofita l’energia de l’aire pel seu funcionament.

A Corp, juntament amb el nostre equip d’interioristes Inèdit, estudiem les tendències, disposem de les últimes solucions tecnològiques i les podem incorporar a les nostres llars d’obra nova. Així, tu i la teva família, podreu trobar a la vostra llar encara més benestar. Paraula de Corp.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.