Sant Just _23

El Pack Multimèdia, dissenyat per Corp

Omple el teu saló d’exclusivitat i tecnologia amb el Pack Multimèdia. Els nostres interioristes dissenyen el moble a mida i han ideat la incorporació de totes les prestacions. A Corp estudiem les últimes tendències i innovacions per oferir nous sistemes que augmentin el benestar i confort de la teva llar. Apostem per la domòtica per fer el dia a dia més fàcil i còmode. Així hem creat el Pack Multimèdia, un sistema multifuncional que combina televisió, so, il·luminació, emmagatzematge i llar de foc al teu saló. 

Sant Just _14

Disseny únic i exclusiu

El moble ha estat dissenyat pels nostres interioristes i està pensat per aportar una estètica moderna i tecnològica a la teva llar, a més de múltiples funcionalitats. S’ha fabricat amb elegant xapa lacada negra, amb un look minimal: les línies són rectes i cuidades.

Segons les teves necessitats, pots gaudir del moble Excento o de la versió de paret. 

Captura de pantalla 2017-07-19 a les 12.18.30

Amb il·luminació LED integrada

El Pack Multimèdia integra una línia d’il·luminació LED que ofereix una agradable llum ambiental per afavorir la teva relaxació quan estàs al saló descansant o veient la televisió. Gaudir d’una pel·lícula acompanyat d’una delicada i pensada llum és un plaer digne de les millors sales de cine.

Llar de foc de bioetanol domotitzada

¿Creies que no podies gaudir d’una llar de foc? El nou sistema de bioetanol et permet comptar amb una llar de foc intel·ligent de foc real, segura, neta, sense olors ni fums. Encén-la al vespre i relaxa’t contemplant el joc de llums de les flames. Els teus convidats quedaran fascinats i, a més, podràs escalfar l’habitació on estiguis. El sistema està domotitzat perquè puguis programar la seva encesa i apagada i evitar accidents.

Captura de pantalla 2017-07-19 a les 12.18.22

Preses de televisió i altaveus incorporats

Aquest moble intel·ligent compta amb connexió a la teva televisió per oferir-te gran qualitat de so a través dels seus altaveus incorporats. El televisor i l’estructura s’uneixen per oferir-te una experiència millorada.

Captura de pantalla 2017-07-19 a les 12.18.55

Capacitat d’emmagatzematge

El Pack Multimèdia està disponible en el model Excento i versió de paret. L’Excento disposa de diferents espais d’emmagatzematge ocults. Si el que estàs buscant és un moble de saló on organitzar molts objectes, et recomanem el model de paret. Compta amb múltiples espais, alguns de més grans i altres de mida més petita, per guardar i exposar tot el que necessitis. Està disponible en diferents acabats: blanc i fusta.

Captura de pantalla 2017-07-19 a les 12.17.44

Més que un moble, el Pack Multimèdia és un sistema exclusiu, modern, elegant i tecnològic que es convertirà en el centre d’entreteniment del teu saló. El nostre equip d’interioristes Inèdit, els ideadors de l’innovador Pack Multimèdia, poden ajudar-te en el procés de personalització de la teva nova llar.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.