rendimiento

Treu el màxim rendiment a la teva hipoteca

A Corp, som plenament conscients que comprar una vivenda és un moment especial i difícil; constitueix una de les decisions més importants que prenem al llarg de la nostra vida. És per això que abans de decidir-se, s’han de posar en una balança molts elements. I una vegada presa la determinació d’adquirir un pis o una casa passa, en un alt percentatge dels casos, per la firma d’una hipoteca. L’any passat es van constituir quasi 245.000 (un 20% més que al 2014), per un valor de 25.934 milions d’euros.

Comprar és una decisió molt important, que influeix en la nostra economia i estabilitat emocional. Per aquesta raó a Corp creiem que hi ha cinc factors a tenir molt en compte, que ens ajudaran a treure el millor partit d’aquesta opció de compra.

  • Comparar àmpliament l’oferta. No tirar-se de cap davant el primer que ens presentin. Analitzar i comparar detingudament les diferents condicions que ens ofereixen les entitats bancàries. Aquest fet ens permetrà veure l’opció que s’ajusti millor a les nostres necessitats. Si aquest tràmit se’t fa molt difícil o no disposes de temps, sempre pots recórrer a un intermediari hipotecari.

comparar

  • Mirar a llarg termini. Encara que ara les condicions hipotecàries són molt favorables (euríbor molt baix per les variables i tipus baixos per les fixes). Tingues en compte que una hipoteca a llarg termini (40 anys) pot tenir quotes molt baixes, però també acabaràs pagant més interessos. A més, s’ha de tenir en compte que amb tants anys per endavant hi poden haver canvis en la situació familiar que afectin a la teva capacitat econòmica.

 

  • Tingues en compte les teves possibilitats financeres. No et posis la soga al coll des del minut zero. Vigila amb les quotes mensuals molt elevades que només es poden pagar en situacions ideals. Si anem al límit i alguna cosa surt malament, la situació econòmica se’n pot ressentir, desencadenant una cascada de problemes, en ocasions, de difícil solució.

 

  • Estalvia el 10% de la teva vivenda. Una operació tan quantiosa, hauria de fer-nos pensar globalment. Seria desitjable mantenir el teu poder adquisitiu en, al menys, un 10% del valor de l’immoble. Això et permetrà tenir la situació sempre controlada, un coixí per imprevistos.

 

  • Examinar la lletra petita uns dies abans. En el moment de la firma del crèdit hipotecari, els compradors acostumen a estar nerviosos i volen acabar amb el tràmit quan abans millor, per disfrutar de la seva nova vivenda. En aquest cas el millor és apropar-se a la notaria, prèvia firma, i resoldre tots els dubtes que tinguis sobre la teva hipoteca. Tres dies abans de la data de la firma els usuaris tenim el dret d’anar a la notaria per revisar l’esborrany de l’escriptura de la hipoteca.

 

Amb aquests cinc punts clars, el dia de la firma serà un dels més feliços de la teva vida. Paraula de Corp.

 

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.