captura-de-pantalla-2016-11-02-a-las-11-35-12

La Riera d’Arenys de Mar: somnis d’una nit mediterrània…

A Corp sabem que el caràcter mediterrani no s’entén sense la seva marcada vinculació amb el Mare Nostrum. Les seves aigües tranquil·les presideixen un clima temperat i conviden a un estil de vida molt sociable i relaxat. Lluny del bullici de les grans ciutats, el mar convida a la calma i a reflexionar.

Arenys de Mar és un enclavament que el mar ha marcat per sempre. Va néixer com un barri mariner d’Arenys de Munt, al segle XIV. Va anar creixent, com a important port pesquer i comercial, cosa que va fer que els seus habitants arribessin a aixecar fins a tretze torres de defensa per impedir les incursions dels pirates berbers.

La Riera és el centre neuràlgic d’aquesta ciutat de més de 15.000 habitants. Tots els serveis, des de La Riera, estan al teu abast, les precioses platges es troben a només 5 minuts i té connexió directa amb Barcelona (que es troba a poc més de mitja hora).

captura-de-pantalla-2016-11-02-a-las-11-37-43    captura-de-pantalla-2016-11-02-a-las-11-38-39

A La Riera, una ubicació més que privilegiada, es troba la nova promoció de Corp: La Riera d’Arenys de Mar. Pots escollir entre pisos i àtics de 2, 3 i 4 habitacions. Els espais estan concebuts perquè la llum i l’aire pur formin part de tots i cada un dels habitatges. A Arenys de Mar tindràs un immoble exclusiu amb estàncies àmplies – totes exteriors- i grans terrasses amb excel·lents vistes. Els interiors combinen sofisticació i confort, sempre amb els millors i més actuals acabats.

Sense sortir de l’edifici podràs gaudir de la piscina o del solàrium de la terrassa comunitària. Un luxe quotidià per regalar-te moments únics al costat de la família durant els mesos de bon temps.

captura-de-pantalla-2016-11-02-a-las-11-30-35    captura-de-pantalla-2016-11-02-a-las-11-42-07

Arenys es una población que invita a perderse en infinidad de rincones: la iglesia barroca de Santa María con su increíble retablo interior, el Museo de la Punta (uno de los mejores de Europa centrado en encajes) y el de Mineralogía, el estilo modernista presente en el mercado y el cementerio municipales, la llegada de los barcos de pesca a puerto o la subasta de pescado en la lonja.

Promoción La Riera de Arenys de Mar, el auténtico sabor del Mare Nostrum para vivir una vida de ensueño.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.