interior

El gran dubte: habitatge nou o de segona mà?

A l’hora d’adquirir una propietat immobiliària –ja sigui per primer cop o per un trasllat- sorgeixen molts dubtes: quan podem arribar a pagar d’hipoteca mensualment i no deixar-hi la pell, l’orientació de l’immoble, quants metres quadrats volem que tingui l’habitatge, el número d’habitacions que necessitarem, a quina zona anirem a viure i un munt més de qüestions. D’entre totes les preguntes en ressalta una que determinarà la búsqueda: pis nou o de segona mà?

L’or del segle XXI no és material, no té gust a res, no fa olor. Aquest metall preciós que tothom persegueix, tant o més que els diners, és el temps. En un món tan sumament accelerat com el nostre, disposar de temps és tenir un tresor. La compra d’un habitatge d’obra nova et permetrà, des del precís instant de l’entrega de claus, viure-hi.

Els habitacles nous estan condicionats de les últimes tecnologies i avenços en el món de la construcció, així com d’instal·lacions eficients que emeten menys CO2 a l’atmosfera. D’aquesta manera, la despesa energètica dels pisos nous acostuma a ser inferior a la dels immobles de segona mà (repercutint en estalvi econòmic a mitjà termini).

Un gran nombre d’obres per estrenar disposen de zones comunitàries amb parcs pels nens, zones enjardinades, piscina amb solàrium, sala de fitness… Comoditats que permeten gaudir d’una alta qualitat de vida molt difícil d’igualar en un pis que no disposi d’aquestes facilitats.

Un dels principals arguments dels defensors dels pisos de segona mà és que el comprador pot realitzar reformes i disposar d’un pis totalment al seu gust. A Corp hem solucionat aquest hàndicap gràcies al nostre servei de personalització: pots configurar cada habitació al teu estil amb els millors experts. El nostre lema és molt clar: cada llar és única, perquè cada client és únic. I per això, durant el procés de compra pots escollir els acabats de la teva nova llar, així com la distribució de les habitacions i molt més (és possible ampliar la cuina o eliminar algun envà). Hem avançat i treballat amb el nostre equip d’assessors interioristes per oferir la total personalització de l’obra nova, a un cost competitiu i d’una forma senzilla. I si vols encara més servei, tenim el partner ideal: amb Inèdit Interioristes tindràs un projecte de decoració i interiorisme, a la teva mida, amb un tracte exclusiu.

A Corp sabem que el teu pis és només teu , únic i original. Per això t’ajudem perquè així sigui.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.