pickleball-game

Gaudeix de la fantàstica pista de pickleball als pisos d’obra nova de Corp

Si ets dels que després d’una dura i intensa jornada de treball vol desconnectar de tot i viure en un oasi de diversió i relax, no hi ha millor opció que els pisos d’obra nova de Corp, que compten amb àmplies terrasses, zona ajardinada, piscina i una exclusiva pista de pickleball.

El pickleball, un esport familiar que creix com l’escuma

Aquest esport, que es juga amb pales, un contra un o per parelles, és una curiosa i atractiva barreja de tennis, de bàdminton i de tennis de taula. El seu creixement i l’acceptació s’explica per la senzillesa de les regles de joc i la facilitat per practicar-lo entre familiars i amics. Cada cop són més les persones que s’han enganxat a aquest esport, a l’abast de tots els nivells.

L’any 2021, l’Sport and Fitness Association als EUA va establir que el pickleball era l’esport que va gaudir d’un creixement més ràpid a nivell nacional. Prova d’aquesta tendència és que ja existeixen 58 països associats a la Federació Internacional de Pickleball. Entre els membres destaca la Associació Espanyola de Pickleball, que treballa per expandir i consolidar el joc al nostre país.

pickleball

El pickleball, de Seattle al món

Des que a l’estiu del 1965 es va jugar el primer partit de pickleball, a Brainbridge Island, aquest esport guanya adeptes a Europa, Amèrica del Nord, Àsia i Llatinoamèrica.

El pickleball és un esport que es juga amb una pala amb unes dimensions entre l’usada al tennis de taula i la de pàdel. S’utilitza una pilota especial perforada de plàstic, una xarxa semblant a la de tennis i pàdel i una pista de dimensions equivalents a les del bàdminton. El set el guanya el jugador o l’equip que arriba a onze punts, amb dos punts de diferència. El guanyador de dos sets s’emporta el partit.

Si voleu conèixer en profunditat aquest esport emergent, aquí us facilitem tots els detalls en forma de reglament.

Un oasi molt a prop de Barcelona

Els pisos d’obra nova Corp, estan dotats de cuines equipades amb electrodomèstics d’última generació, pàrquings i trasters per fer-te la vida molt més còmoda i senzilla. I la seva qualificació energètica A demostra la voluntat de Corp per conservar i tenir cura del medi ambient.

Uneix-te a un estil de vida més saludable, actiu i relaxat als habitatges d’obra nova Corp. Dissenyats perquè gaudeixis més del teu temps lliure.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.