Diseño sin título (39)

Estil de vida mediterrani als pisos d’obra nova de Corp a Sant Pol de Mar

En un món tan vertiginós i accelerat, en què els canvis se succeeixen a la velocitat de la llum, els ciutadans cada vegada valoren un estil de vida més pausat, on gaudir de les petites coses que ens ofereix la vida. Aquesta filosofia encaixa perfectament amb l’esperit mediterrani, més lliure, pausat i relaxat.

Existeixen encara paratges mediterranis espectaculars -amb carrers estrets esquitxats de cases blanques escalonades i una costa presidida per platges amb reminiscències als seus orígens mariners- com Sant Pol de Mar, on destaca l’última promoció de pisos d’obra nova de Corp a Voramar.

pisos de obra nueva en sant pol

La vida pausada que somies a Corp Voramar – Sant Pol

Just al centre de la població, Corp t’ofereix habitatges d’1 a 3 habitacions, amb terrasses i una zona de relax amb piscina al terrat de l’edifici, tot un luxe per gaudir de la teva vida familiar i social. La qualificació energètica A de la promoció (màxim grau en l’escala d’eficiència energètica) suposa un alt compromís de Corp amb el medi ambient i deixar una petjada de carboni mínima en la seva activitat empresarial.

Tot un món de possibilitats en sortir de Corp Voramar – Sant Pol

Gràcies a unes excel·lents comunicacions (a 5 minuts de l’estació de tren) i a la seva situació a tan sols 3 minuts -a peu- de la platja, tindràs a la vostra disposició el millor de la costa del Maresme.

Gaudiràs a Sant Pol de Mar de la millor gastronomia local tant a restaurants com a guinguetes de platja (en temporada d’estiu). Si t’atreuen les inquietuds culturals, et pots perdre entre edificis modernistes, l’Ermita de Sant Pau i l’Església de Sant Jaume. I si ets més actiu, el Passeig de la Punta o el Camí de Ronda et faran gaudir de divertides i plaents caminades.

Tant si la teva opció és abandonar la gran ciutat o si, per contra, vols establir el campament base de la teva segona residència, els pisos d’obra nova de Corp Voramar – Sant Pol són la teva solució per viure al 100% l’estil de vida mediterrani.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.