parques urbanos

Envolta’t d’entorn verd als parcs d’Esplugues

Arribes al teu pis d’obra nova a El Mirador · Esplugues després d’una intensa jornada de treball i et ve de gust sortir a prendre l’aire i desconnectar, ho tenim tot pensat! Al teu voltant es dibuixen diferents parcs on gaudir de l’exterior.

Parc dels Torrents a 300 m del teu pis d’obra nova a El Mirador · Esplugues

A les portes del teu nou pis a Esplugues s’obre un ampli parc natural de 66.878 m2. És una de les zones verdes més importants del municipi i acull un llac i infinits senders on desconnectar.

El Parc dels Torrents també és el lloc perfecte per practicar esport, ja sigui caminant, gaudint del running, o aprofitant la zona de pistes polivalents i les taules de ping-pong.

Et ve de gust una jornada en família a l’aire lliure? Prepara la cistella i gaudeix d’un dinar a les zones de pícnic per després relaxar-te als racons del parc o gastar energia a la zona de jocs infantils.

parc dels torrents en esplugues

Parc de Can Vidalet a 200 m del teu pis d’obra nova a El Mirador · Esplugues 

El Parc de Can Vidalet és un dels jardins històrics més emblemàtics dels parcs metropolitans i l’espai verd urbà més important d’Esplugues. 37.288 m2 que t’ofereixen relax, lleure, natura i elements artístics antics com el palauet, el llac, el safareig…

Combina seccions geomètriques amb zones de vegetació espontània que imiten el paisatge natural. En aquest parc predominen les espècies autòctones, amb una important presència d’alzines i pins, molts centenaris.

Compta amb tots els equipaments necessaris: fonts d’aigua potable, petanca, jocs infantils i per a gent gran, porteries de futbol, pistes de bàsquet, taules de ping-pong, aparcament de bicis, bar i banys.

 parc de can vidalet en esplugues

Parc Pou d’en Fèlix a 1 km del teu pis d’obra nova a El Mirador · Esplugues

Passeja per una superfície de 22.968 m2 d’espais verds. Antigament, als terrenys que ara ocupa el parc, s’estenien camps de vinyes. Per rendir-los homenatge, en el disseny del parc actual es va incloure un parterre amb diferents ceps de raïm blanc i negre.

Caminant pel Parc Pou d’en Fèlix, descobriràs diferents zones. A la part més propera al c/ Nou, trobaràs la gran plaça amfiteatre. Si et vols relaxar, hi ha un espai amb zones d’estar envoltades per prats de gespa. És aquí on coneixeràs “El samurai” una estàtua de Xavier Corberó.

Els nens també estaran encantats de passar la tarda al Parc Pou d’en Fèlix. Per a ells, hi ha una àrea de jocs infantils amb gronxadors, estructures de malla, tennis taula i pistes de bàsquet. Molt a prop d’aquí, hi ha un estany amb font cibernètica. També hi ha fonts d’aigua potable, jocs per a gent gran i circuit de bicicleta.

parc pou d'en felix en esplugues

Afegeix un toc verd als teus dies visitant els parcs que envolten el teu pis d’obra nova a El Mirador · Esplugues.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.