desig

Els nostres somnis pel 2017

Ja han caigut quasi totes les pàgines del calendari. Només en queda una present. Desembre és el principi del final, però a la vegada aquest mes respira l’inici d’alguna cosa nova. Amb l’arribada de cap de l’any sentim la necessitat d’abaixar el ritme. Parar. Reflexionar d’on som i cap a on anem. És el moment de fer balanç de tot el que ens ha succeït durant 12 mesos.

A Corp hem treballat amb el cor i estem orgullosos d’estar buidant de silenci habitatges per deixar-los plens de la il.lusió dels seus futurs inquilins. Ens emociona poder comprovar, de primera mà, com s’esgoten les últimes llars disponibles als edificis de la Vall d’Hebron a Barcelona i de Sant Andreu de Llavaneres.

Som conscients que desembre passarà, però que la vida segueix. Arrancarem la última fulla del calenari i, a posteriori, omplirem l’espai amb un altre any ple de vida, somnis per complir i oportunitats per aprofitar. Somnis que poden fer-se realitat a les construccions de Corp a Sant Joan Despí, Badalona o Sant Just. O nous negocis -fruit d’idees agosarades o ments privilegiades que no tenen por de res ni ningú i que sols es mouen per la passió- que poden arrancar en espais orfes d’aventura. Tenim locals que busuen amo a la Ciutat Comptal (a zones com Poblenou, Guinardó i Les Corts), Mataró o Sabadell. I places de pàrquing que esperen a vehicles que hi dormin i tinguin dolços i recomfortants somnis…

Gaudeix de les revetlles, les llums, l’amistat i la família. Et desitgem unes felices festes i que el 2017 vingui carregat de pau, amor, felicitat i vida; molta vida…

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.