cocinas integradas

Els beneficis de les cuines integrades

Cada vegada són més les persones que aposten per alliberar les parets de la cuina i crear boniques cuines integrades amb el saló i el menjador. També conegudes com a cuines americanes, són una opció molt bona a tenir en compte per diversos motius.

Per començar, aconsegueixen augmentar la percepció de l’espai de la llar, així com canalitzar una major il·luminació. Per altra banda, són cuines dissenyades per ser molt còmodes i funcionals, amb cada racó pensat al detall per amortitzar al màxim l’espai. A més, fusionant diferents ambients, aconsegueixen una major transitabilitat per a tots els membres de la família. Qui no vol una vida sense barreres? I encara hi ha molts més beneficis pels que esteu pensant en una cuina integrada:

Ideal per a les visites

Una cuina americana és sinònim d’un espai molt familiar i amigable. S’ha acabat tancar-se a la cuina acabant els últims preparatius mentre els convidats esperen al saló. Amb una cuina integrada pots cuinar mentre et prens una copa de vi amb els amics, veure què fan els nens o comentar el dia amb la parella. Hi ha espai per a tots, bàsicament perquè s’han eliminat totes les barreres entre les estances més habitades d’un habitatge.

Major amplitud visual

En aquest aspecte, les cuines petites es veuran enormement beneficiades, ja que lluiran tan grans com el saló on s’integren. Per no parlar dels metres de més que es guanyen als espais on abans hi havia parets i mobles. La teva llar es veurà tan diferent, que pensaràs que no es tracta del mateix lloc on vivies abans.

Més llum natural

Llevat d’algunes excepcions, normalment les cuines se situen en espais amb poca llum natural. Per aquest motiu, quan s’ajunta l’espai amb el saló i el menjador, l’ambient s’il·lumina per complet. Més lluminositat també implica una major sensació d’amplitud.

Ja ho veus, el teu habitatge d’obra nova de Corp Promotors lluirà perfecte amb una cuina integrada. Si cerques una nova llar, troba-la aquí.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.