Disfrutar de la vida a ple centre

Dues filosofies es contraposen al món d’avui dia. La frenètica acceleració i aglomeració, encarnada per les ciutats, s’oposa a la pau, la tranquil·litat i l’exuberància de la que es pot gaudir en una casa aïllada o en un poble amb pocs habitants. Però com deia Aristòtil, fa uns 2.400 anys, es pot optar per una tercera via: “la virtut és una disposició voluntària adquirida, que consisteix en un terme mig entre dos extrems dolents, l’un per excés i l’altre per defecte”.

Pels qui no se senten còmodes ni amb el bullici de les megaciutats ni amb el silenci excessiu, Sabadell és una idea excepcional. Sabadell compte amb 207.000 habitants i històricament es va erigir com una població pionera: tant durant la Revolució Industrial, en el sector textil, com a la meitat del segle XIX, al convertir-se en la ciutat llanera més important d’Espanya i fer-se coneguda com «la Manchester catalana». Quan es va apagar la febre industrial, Sabadell es va anar diversificant cap al sector serveis.

La millor manera de viure a aquesta ciutat del Vallès Occidental és en ple centre, on tot es cou. Sabadell Rambla One és un exclusiu edifici d’obra nova de Corp ubicat al cor de la ciutat. Sabadell Rambla One està format per 21 habitatges amplis (de 3 i 4 habitacions i àtics amb Terrassa) lluminosos i amb vistes a la Plaça de l’Ajuntament.

    

Aquest projecte arquitectònic -únic, singular i d’estil modern- es troba envoltat dels millors comerços de la ciutat i a només un minut de l’Estació dels Ferrocarrils de la Generalitat. Per aquesta raó, els locals comercials a peu de carrer de Sabadell Rambla One son el lloc idoni per obrir qualsevol tipus d’establiment.

La ciutat de Sabadell, ubicada a només trenta minuts de Barcelona, és coneguda a nivell internacional com la ciutat dels esports aquàtics. A només deu minuts a peu des de la nova promoció de Corp, Sabadell Rambla One, trobem una de les instal·lacions del club més emblemàtic i reconegut a nivell internacional de la població: el Natació Sabadell. Als afores de Sabadell, la Torre de l’Aigua (símbol imponent de la ciutat, que va funcionar com a dipòsit entre 1992 i 1967) protegeix la població.

Sabadell Rambla One, una original manera de viure al 100%, dins el “terme mig”.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.