shutterstock_260354090-ok

Decora el teu pis i dóna-li un toc autèntic a través de la teva personalitat

Els pisos de Corp promotors són molt més que parets i envans que contenen diversos elements. Es tracta d’habitatges que s’omplen de vida quan són habitats. Cada propietari, cada família, imprimeix, amb la seva filosofia de vida, caràcter a cada pis. Aquest procés consisteix en molt més que omplir de mobiliari i complements cada espai; es tracta de transmetre la personalitat dels que viuen en un pis de Corp.

Els estils poden ser molt variats, des dels més clàssics fins als més extrems i trencadors. Avui te’n proposem cinc: un ambientat en la cronologia, un enfocat a una filosofia de vida i tres centrats en zones geogràfiques molt diverses:

1- Mediterrani. Per qui estima la frescor. És l’estil de les persones lluminoses, extravertides i dinàmiques. Blau, blanc i marró són els tons claus per decorar la llar seguint les directrius de l’estil mediterrani. Les flors fresques i les plantes d’interior donen exuberància a l’ambient. El guix o la pedra llueixen molt a les parets. I pel terra, la terracota, la fusta o les rajoles et teletransportaran a paratges com Itàlia, Turquia, Grècia o el nord d’Àfrica. Et submergiràs així en les eternes tardes d’estiu, en les que el rellotge sobrava i només t’havies de preocupar de gaudir.

shutterstock_352391681-ok

2- Provençal. Només apte pels qui els agrada una senzillesa elegant. El seu senyal d’identitat és la discreció. Les llars decorades a l’estil provençal resulten molt acollidores i transmeten sensació de calidesa i comoditat. És degut a la senzillesa dels seus ambients, poc carregats, i a la lluminositat que li dóna el color blanc, en totes les seves versions, que és el protagonista absolut d’aquest estil. Són ideals els mobles de fusta pintats en colors clars i és essencial imprimir un aspecte rústic a les parets i els terres.

shutterstock_381097150-ok

3- Vintage. És l’art del mestissatge, on els viatges en el temps conviuen a través de complements diversos. Aquest estil aplica tendències que van des dels anys 30 fins a finals dels 80 del segle passat. A les llars decorades amb estil vintage predominen els tons pastel combinats amb motius florals en accessoris com coixins, cortines i fundes. A més d’una àmplia varietat d’elements decoratius: ràdios de meitats del segle XX, llibres d’edicions antigues amb coberta de cuir, peces metàl·liques de coure en tons marrons o fins i tot mobles senyorials estil Lluís XIV. Així podràs sentir-te com un autèntic rei.

shutterstock_118761499-ok

4- Nòrdic. Està inspirat en la cultura del nord d’Europa i la fusta és l’element estrella. Perfecte per esperits lliures, que estimen la naturalesa i troben la bellesa en qualsevol detall que ofereix l’entorn. La simplicitat i la senzillesa de les formes presideixen els hàbitats d’aquest estil. El minimalisme i la funcionalitat es combinen amb una il·luminació abundant i teixits suaus com el lli, el cotó o la llana.

shutterstock_520261186-ok

5- Zen. Persones equilibrades, moderades, que troben la virtut en el punt mig seran les adequades per aquest corrent. L’estil Zen busca arribar a l’harmonia i la tranquil·litat a través de la simplicitat. Els materials més utilitzats són aquells en estat natural o poc industrialitzats: fustes, pedres… La llum s’aplica de forma subtil i indirecta per aconseguir un ambient propici pel descans i la meditació. Els must d’aquest estil són: recursos mínims, espais ordenats, colors clars (ocres, grisos i beixos) i mobles baixos de línies simples.

shutterstock_387574756-ok

T’atreviries a explorar la decoració ètnica, la moderna o la minimalista? En breu, més opcions per donar personalitat i vida al teu pis.

 

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.