lux

David Barra s’emporta un LUX or i un LUX bronze amb fotos de Corp

A Corp una de les nostres màximes és la de construir promocions de qualitat. Aquesta qualitat constitueix un dels pilars de la nostra filosofia, que avarca des de les construccions fins a la manera de treballar. Sense qualitat i sense cuidar els detalls al màxim, res tindria sentit per a nosaltres.

Dijous passat, al Museu del Disseny de Barcelona, es va celebrar la gala dels premis LUX 2016. Era la XXIV edició d’aquests prestigiosos premis de fotografia professional on es premia la qualitat, originalitat i innovació de diferents treballs fotogràfics. En l’àmbit de categoria industrial, David Barra es va emportar un or i un bronze, gràcies a l’extraordinària feina realitzada per a Corp.

3cc9dff5-b42e-4819-aef2-cef1094adc07    c41efee5-74d7-4a08-905a-212098715722

El màxim guardó se’l va emportar per “Black on White”. A la seva obra destaca la sobrietat i la contundència dels clarobscurs així com els contrastos lumínics. David Barra mostra les entranyes de pisos, d’una forma molt gràfica i visceral. El tercer premi se’l va guardonar per l’obra fotogràfica “La Carretilla”. En aquesta ocasió va jugar amb la profunditat i la presència de múltiples camps visuals, esquitxats amb notes de color.

bronze

Barra, escollit com un dels 200 millors fotògrafs publicitaris 2016/2017 per la prestigiosa editorial Lürzer’s, està graduat per l’Escola de Fotografia de Terrassa (UPC). Com a fotògraf publicitari ha rebut encàrrecs de les millors agències de publicitat d’Espanya. A més, ha sabut adaptar-se als nous temps, tècniques i tendències del mercat incorporant al seu estudi la última tecnologia de captura, processat i impressió digital.

Els premis LUX son un referent en el món de la fotografia professional a Espanya. Les obres guanyadores van ser seleccionades per un jurat selecte. El jurat estava constituït per fotògrafs i professionals del món de la imatge i la comunicació de reconegut prestigi de Barcelona i Madrid (com María García Ayelo, Directora de PhotoEspaña o Ricardo Feriche, director artístic). David Barra va destacar entre un total de 234 fotògrafs, 605 obres i 1.666 fotografies presentades a l’edició LUX d’aquest any.

Qualitat de construcció. Qualitat fotogràfica. Paraula de Corp.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.