a3

Corp, a la vanguardia de la recuperació

La recuperació del sector immobiliari a Espanya ja és una realitat. Després d’anys de retrocés, el mercat s’està accelerant: es venen més habitatges i a un major cost. S’ha produït la més important pujada de preus des de 2007, quan va començar la crisi (un 6,3% durant el primer trimestre de 2016). Després de 23 mesos de caiguda ininterrompuda, el mercat d’obra nova comença a registrar dades positives. Les perspectives per al 2016 demostren que el sector va en alça, ja que es vendran aquest any 450.000 habitatges (un 10% més que el 2015). I encara que el preu de compra ha pujat, donat l’actual context econòmic i bancari, les hipoteques són més barates, afavorint el tancament de noves operacions.

Corp, com a referent en el sector de la construcció, va aparèixer recentment a les notícies d’Antena 3, demostrant que el mercat d’obra nova és un sector en expansió, dinàmic i que ofereix moltes possibilitats. Dins d’aquest entorn favorable, Corp es posiciona amb una nova i diferent forma d’atreure clients. Una filosofia que tracta de fer les coses amb criteri, professionalitat i sense ànim d’especular.

Tot i que actualment només el 20% de les vendes es centra en el mercat de primera mà, hi ha una creixent demanda latent i racional, el perfil tipus són parelles d’uns 30 a 40 anys, que busquen pisos d’entre 3 i 4 habitacions. La gent ara és extremadament prudent. Corp, conscient d’aquesta realitat, ofereix les seves promocions immobiliàries, a un preu adequat, sense renunciar a la qualitat ni a prestacions de valor afegit. Aquesta estratègia té el seu sentit quan la gent compra actualment perquè ho necessita, perquè ho pot pagar i perquè creu que el preu és el correcte.

Gràcies a l’assessorament one to one que oferim a Corp som capaços de personalitzar cada habitatge al gust de cada client. Com sabem que cada client és únic, li oferim infinites possibilitats. A les nostres instal·lacions, disposem d’un showroom amb un pis mostra que permet valorar espais a més dels possibles acabats. Aquest espai es complementa amb una àmplia zona d’exposició de materials i solucions per a totes les estances de la nova llar, una altra eina exclusiva que posem a l’abast de tots els futurs compradors perquè la seva casa sigui única.

Promocions Corp: qualitat, personalització màxima i preus adequats.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.