corp_stand

Corp: actor important al Barcelona Meeting Point

Barcelona està de moda. Ja s’ha establert com a tercer destí turístic a Europa. Ha desbancat a Roma i se situa només per darrere de París i Londres. És un dels destins preferits pels turistes de tot el planeta però també atrau el món dels negocis gràcies, entre d’altres elements, a un generós clima. La Ciutat Comtal és la seu del Barcelona Meeting Point (BMP), l’únic Saló Immobiliari professional i internacional d’Espanya.

A Corp promotors tenim molt clar que el BMP és un esedeveniment clau per la indústria de l’habitatge. Aquest any estarem presents, per vuitè any consecutiu, a aquesta fira amb un stand, l’A-142, de més de 120 metres quadrats. Els visitants (tant professionales com particulars) podreu conèixer al detall les nostres promocions (500 pisos en curs) a diferents zones de Barcelona (Sants-Montjuic, Les Corts) i la seva província (Arenys de Mar, Sant Boi, i Sabadell). També podreu saber, amb precisió, els nostres plans de futur i els serveis exclusius que oferim com per exemple la personalització de les nostres vivendes. A Corp construïm pisos de qualitat basats en criteris d’eficiència energètica, a uns preus adequats, assequibles per a diferents butxaques. A més, creem ambients familiars gràcies a instal.lacions exclusives com zones comunitàries, piscines, sales de fitness o àrees de joc per nens.

Aquest any -entre el 19 i 23 d’octubre, al palau 8 de la Fira de Barcelona, a la Plaça Espanya- se celebrarà la vintena edició del BMP, un referent pel sector. Durant l’esdeveniment, a Corp (com a companyia immobiliària especialitzada en la promoció, construcció i disseny de vivendes) mostrarem el nostre valor diferencial: la personalització de la llar. A Corp permetem adaptar els habitatges, sobre plànol, a l’estil i les necessitats dels clients. Facilitem una experiencia innovadora, en el moment de la compra, a través d’aquest servei que ajuda a cuidar fins el més mínim detall.

A Corp tu ets el protagonista. No t’ho pensis més i visita el nostre stand Corp A-142.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.