piscina2

Arriba el bon temps! El plus de les facilities

Fa poc que hem canviat l’hora i això va acompanyat de dies més llargs, millor humor, millor vitalitat i l’arribada del bon temps.

A Corp construïm amb principis i pensem que un habitatge ha d’oferir-te totes les comoditats per fer de casa teva, la teva llar. Per això, a les nostres promocions afegim serveis d’oci als que anomenem “facilities” (piscina, gimnàs, pistes de pàdel, jardins…).

Ara comença la millor època per aprofitar totes les facilities i gaudir, amb els teus, cada dia d’una jornada única. Preparat per la felicitat completa?

1 El teu habitatge amb piscina

Creies que no podies trobar un pis amb piscina? No ens coneixies. Amb els habitatges Corp només has d’agafar l’ascensor i gaudir d’una agradable i refrescant tarda. Si tries Corp, fins i tot podràs tenir el teu pis amb piscina al centre de la ciutat!

Nedar és beneficiós per la nostra musculatura, articulacions i capacitat motriu; i el sol, amb moderació i sempre protegits, millora l’aspecte de la pell i augmenta les defenses. Necessites més motius per decidir-te? No, el que necessites és una piscina!

Promoció Saragossa, 77 • Sant Gervasi – Barcelona (entregada el 2016)Promoció Saragossa, 77 • Sant Gervasi – Barcelona (entregada el 2016)

 

2 Comença l’operació bikini a la sala de fitness

Arribes de treballar i et ve de gust desconnectar i cremar calories fent exercici. Ara tens una motivació extra, s’apropa l’estiu. Agafa l’ampolla d’aigua i repta el teu cos al gimnàs… Arribaràs en un minut!

L’esport ajuda a desconnectar de la rutina, a estar de bon humor, a dormir millor i també crea grans amistats. Disposar de sala de fitness al teu mateix edifici serà ideal: ja no tens excuses per no anar-hi.

Promoció Sant Boi Park (en comercialització)

Promoció Sant Boi Park (en comercialització)

 

3 Enganxa’t al pàdel

Un partit de pàdel pot ser el punt i set del teu dia. Juga amb els teus familiars o amb algun veí i oblida’t totalment de l’stress i les preocupacions diàries. Si ets dels que els agrada organitzar esdeveniments, fins i tot pots muntar una competició amb altres membres de la comunitat!

I que me’n dius de quan vinguin convidats? Vés preparant el berenar perquè es voldran quedar…

 

4 Gaudeix de l’aire lliure als nostres jardins

Si t’agrada estar envoltat de vida a un espai verd, amb Corp ho tens assegurat. Construïm zones verdes a les nostres promocions perquè puguis sortir a conversar, a passejar o, simplement, a prendre l’aire.

Tenim jardins amb zona infantil perquè els teus fills juguin i coneguin nous amics que viuen a la mateixa comunitat.

Promoció Sant Boi Park (en comercialització)Promoció Sant Boi Park (en comercialització)

 

Els moments d’oci milloren la teva vida en tots els aspectes. Si els gaudeixes, et sentiràs feliç, aclariràs les teves idees, tindràs una visió més positiva, t’ajudarà al descans i començaràs l’endemà amb millor aspecte i energia.

Tots els extres estan creats i dissenyats pensant en tu. La teva exigència és la nostra motivació. Paraula de Corp.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.