blog

Banys moderns, crea un espai únic

En els temps que vivim, on els dies es converteixen en una successió frenètica d’hores i tasques pendents, l’important és parar un moment i cuidar-se. Per això, els banys moderns que marquen tendència han passat a convertir-se en autèntics refugis de relax on alliberar les tensions del dia. Uns espais que tornen a l’essència més orgànica i natural, on els colors es presenten nets i amb línies pures.

roger1

Un dels secrets per arribar a sentir aquest mindfulness, el fet de viure en el moment present, és convertir el bany en un regne del minimalisme, on és protagonista la simplicitat més elegant. Per això, es crea un espai ordenat, amb pocs accessoris però amb suficients elements d’emmagatzematge perquè no quedin productes d’higiene a la vista. En aquest sentit, s’ha de seguir la premissa de menys és més per crear un ambient ordenat i tranquil.

Atmòsfera orgànica i elegant

Elements naturals com les plantes prenen protagonisme a l’hora de recrear un entorn orgànic i natural. Aquestes ajuden a oxigenar l’espai i a transportar-nos a llocs exòtics i llunyans on perdre’ns en somnis.

baño2

Per altra banda, la combinació de fusta i pedra es presenta també com una bona opció a l’hora d’escollir els materials. I mentre que el blanc s’utilitza com a color predominant quan es tracta d’accessoris del bany també s’aposta per altres tons neutres per jugar amb el contrast.

baño3

Predomina el color gris

Però si ens hem de fixar en un color estrella en el bany aquesta temporada, no tenim cap mena de dubte que és el gris. Un color que, lluny de semblar avorrit, ofereix una elegant varietat de tons i matisos per fer del bany un dels millors espais de la llar. Els tons grisosos tornen a escena, prenent protagonisme a través de les rajoles, que vénen amb diferents dibuixos i formes geomètriques o en la seva versió més llisa i simple. Les rajoles del terra també es presenten en exquisides tonalitats de gris o blau ciment.

baño4

Amb tot això, el minimalisme al bany mai està renyit amb la incorporació de les últimes tendències en accessoris tecnològics. Escalfadors de tovalloles, dutxes amb hidromassatge o televisió als miralls són algunes de les múltiples possibilitats que poden complementar el teu bany perquè sigui com el dels teus somnis. Ets important i et mereixes el millor.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.