captura-de-pantalla-2016-11-07-a-las-16-55-06

Badalona; tot el que necessites per tu i la teva família

Badalona, amb més de 215.000 habitants, es situa per darrera de Barcelona i l’Hospitalet al rànquing de ciutats més poblades de Catalunya. Badalona va ser un referent de ciutat industrial del sud d’Europa al s.XX tot i que la seva fisonomia va començar a fer un gir copernicà a partir dels Jocs Olímpics de Barcelona. Des de finals del segle XX va iniciar grans transformacions territorials com l’obertura de la població al litoral.

Badalona és ara una urbs propera, agradable i càlida. El mar li dona lluminositat i la Serra de la Marina la protegeix i li confereix un aire agrest. Badalona treballa, actualment, en un profund procés de descontaminació i recuperació de l’espai públic i natural del territori. I sobre aquests dos pilars cimenta el seu desenvolupament econòmic local.

En un context així, resulta molt atractiu el recent llançament de pisos d’obra nova de l’edifici Jumberca de Badalona: habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris amb grans espais i terrasses. Es tracta de pisos lluminosos, amb una distribució excel·lent i equipats amb plaça de pàrquing. Les zones comunes es complementen amb una piscina exterior i un local a la planta baixa destinat a equipament.

captura-de-pantalla-2016-11-07-a-las-16-48-29     captura-de-pantalla-2016-11-07-a-las-16-55-56L’edifici Jumberca es troba a un barri privilegiat i té a l’abast múltiples serveis: col·legis, botigues, biblioteques i el Centre de Cultura Tradicional de Can Canyadó que ofereix els serveis d’un centre cívic. També està previst que s’iniciï el projecte que convertirà l’antiga escola Lola Anglada en un institut.

La zona residencial on s’ubica aquesta nova promoció de Corp és tranquil.la i verda, al costat del parc de Can l’Arnús, i a pocs minuts del mar, al costat del Passeig Marítim. A més, està molt pròxima a la C-31 i té bones comunicacions amb autobús.

Badalona és historia industrial. El Pont del Petroli és una antiga pasarel.la construïda per Campsa durant els anys 60 per fer arribar els barrils de cru des dels vaixells fins als dipòsits. Després va quedar en desús i finalment es va rehabilitar. A dia d’avui és una pasarel.la de 250 metres, que permet que t’endinsis al mar, i una plataforma, que serveix com a mirador. Badalona també és historia comercial. La mítica marca Anís del Mono va ser fundada l’any 1868, a Badalona, pels germans Bosch. Badalona és, a més a més, història social. A les concorregudes zones peatonals de Badalona -Carrer del Mar i La Rambla- s’hi va unir el Passeig Marítim, que va suposar un canvi de cara radical a l’antiga zona industrial.

captura-de-pantalla-2016-11-07-a-las-16-58-42     captura-de-pantalla-2016-11-07-a-las-16-59-14

Gaudeix d’una ciutat històrica en plena transformació. A l’edifici Jumberca de Corp i al seu entorn tens tot el que necessites.

 

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.