Unknown-1

Alella Terrace, l’estil de vida que imagines

Alella és un escenari únic, envoltat de naturalesa, ple de vinyes centenàries que protagonitza’n la zona. Els residents de la promoció Alella Terrace ja han començat a construir les seves vides a les seves noves llars mentre gaudeixen d’un entorn tranquil amb aroma a mediterrani.

El terme municipal d’Alella, de 9,59 km2, es troba a menys de 20 km de Barcelona i al sector meridional de la comarca del Maresme, a poca distància de la costa, als vessants de marina de la Serralada Litoral, entre el turó de Mates (483 m d’altitud), a ponent, i el turó de Colomer (257 m) i d’en Cabús (368 m), a llevant.

La promoció s’ha dut a terme en dues fases:

Can Calderó que compta amb 27 habitatges i Can Serra que en disposa de 16.

Els habitatges d’Alella Terrace són de 3 i 4 dormitoris i estan dissenyats singularment en un entorn excepcional. Les vistes panoràmiques són extraordinàries i qualsevol sent pur benestar quan contempla la bellesa del paratge mediterrani.

Alella- Can Calderon_4-blog

Desar les bicicletes al traster, els cotxes al pàrquing, desconnectar a la sala de fitness o refrescar-se a una de les piscines exteriors, ja és una realitat a Alella Terrace. Aquesta promoció del Maresme que hem entregat recentment, compta, a més, amb piscina interior climatitzada.

La promoció és perfecta per tot aquell que vulgui viure en una població tranquil·la amb una temperatura agradable tot l’any. Aquest va ser un dels motius que va fer decantar a en José, resident actual a Alella Terrace, per adquirir el seu habitatge: “Estava buscant pis per traslladar-me a viure fora de Barcelona. M’interessava la zona del Maresme. La conec bastant i m’agrada molt per la seva ubicació i climatologia. Quan vaig visitar l’oficina de Corp i vaig veure la maqueta, de seguida vaig saber que era el que estava buscant”.

Alella - Can Calderon

A més de per la seva localització, és singular i especial per la seva construcció. Els seus punts forts són l’adaptació a l’entorn, les grans terrasses, les vistes al mar i el toc exclusiu de disposar de piscina interior i exterior. Els acabats són d’alta qualitat, pel que respecta a l’interior dels habitatges, l’augment de les qualitats base es veu reflectit en aspectes com la motorització de les persianes exteriors orientables, l’ús de falsos sostres de làmines d’alumini en lloc del fals sostre continu tradicional o la fusteria d’alumini elevable i façanes tipus SATE.

També cal de destacar que els edificis d’ambdues fases han obtingut la qualificació energètica A, la més eficient, en emissions CO2.

El detall dels acabats també és present a les zones comunitàries: els vestíbuls principals d’entrada amb línies encara més cuidades utilitzant materials de disseny (il·luminació mitjançant llums led indirectes, revestiments amb panells d’acer inoxidable o de fusta, paviments ceràmics…), transformació de l’espai del pàrquing en un entorn de disseny amb vestíbuls d’accés amb materials nobles o la utilització de baranes sense muntant, donant a l’obra un aspecte d’avantguarda.

Alella- Can Calderon_3-blog

Amb Corp és possible personalitzar i donar caràcter a la teva llar. Comptem amb l’assessorament dels interioristes Inèdit, que t’ajudaran en el complex procés de presa de decisions com van fer amb en José: “La personalització va ser un procés tens perquè hi ha molts temes a decidir i a vegades és difícil escollir. Per sort, vaig comptar amb la feina dels professionals, com en Paco, que treballen amb molta empatia cap al client i tenen molta implicació, em van ajudar molt i van fer aquesta fase més fàcil”.

Alella- Can Calderon_10-blog

I a tu, t’agradaria viure a Alella? Doncs encara pots, tenim un últim habitatge disponible, amb entrega immediata. És de 4 dormitoris. Informa’t i descobreix un estil de vida que, fins ara, només havies imaginat.

2 Comments
 • Cristina
  Posted at 22:06h, 06 September Reply

  Bona nit,
  Em podrien donar més informació i un preu estimat dels habitatges de 3 i 4 habitacions x saber si pot entrar dins del meu interés?
  Gràciess

  • Corp Media
   Posted at 08:45h, 07 September Reply

   Bon dia Cristina,

   Gràcies per seguir el nostre Magazine i escriure’ns.

   A Alella Terrace tenim un últim habitatge disponible de 150 m2 i 22,90 m2 de terrassa amb 4 dormitoris per 520.000 euros. Pots veure’n tots el detalls aquí: https://corp-promotores.es/ca/obra-nueva/alella-terrace

   Potser podria ser del teu interès també la promoció La Riera d’Arenys de Mar: https://corp-promotores.es/ca/obra-nueva/arenys-de-mar-la-riera

   Si ho prefereixes, pots contactar-nos per telèfon trucant al 93 410 00 79.

   Constantment sorgeixen nous projectes, així que et recomanem que t’inscriguis a la nostra newsletter (trobaràs el formulari de registre a la part superior i inferior de la nostra web http://www.corp.cat) on, cada mes, informem de les novetats de Corp.

   Gràcies,
   Corp

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.