Unknown

7 avantatges de la il.luminació lineal i els fossejats

Quan penses en decorar el teu pis segur que et ve a la ment triar els sofàs, les cortines, els quadres i altres objectes decoratius. Fas el mateix amb la il·luminació? Sigues conscient que el disseny de la il·luminació pot canviar radicalment els ambients del teu habitatge. Intenta no cometre l’error de fixar-te només en els aparells que produeixen llum. Tampoc il·luminis cada estança igual. Cada espai té el seu estil i una funció determinada. Hi ha habitacions que requereixen molta claror i altres, en canvi, que demanen un ambient relaxat i tènue, amb poca llum.

Avui, entre les múltiples opcions d’il·luminació que existeixen, volem donar-li especial protagonisme a la integració de la il·luminació en l’arquitectura. Aquest tipus d’il·luminació et farà la vida més còmoda i et permetrà donar un toc modern, únic i diferencial a la teva llar.

Quina és la diferència entre la il.luminació lineal i el fossejat? 

La iluminació lineal és un “must” en projectes moderns i minimalistes. És un sistema d’il·luminació que s’aconsegueix encastant línies de llum al sostre, parets, terres o façanes. Crea un efecte elegant i net. La il·luminació lineal s’utilitza per emfatitzar les línies de la casa o els elements estructurals. El disseny de les línies de llum es pot personalitzar per adaptar-lo a l’espai o crear dibuixos d’estètica sorprenent.

Els fossejats aprofiten les formes dels falsos sostres per donar a l’estança una llum indirecta i homogènia. Aquest efecte s’aconsegueix instal·lant tires de LEDs al perímetre dels fossejats i fent que la llum emergeixi suaument.

Per què escollir aquesta il.luminació?

Et detallem 7 punts forts pels quals hauries de plantejar-te personalitzar el teu pis amb il.luminació lineal i fossejats.

1- Vesteix el teu pis amb un disseny modern i innovador IMG_7888 - copia

No només els mobles realcen l’estètica del teu habitatge. Ho poden fer també unes línies de llum al passadís que destaquin l’arquitectura del teu habitatge o uns fossejats al sostre del menjador. La il·luminació lineal és l’últim crit i ofereix diverses aplicacions que s’adapten a diferents gustos i estils.

2- Proporciona llum general i de manera uniforme

Els llums tradicionals solen il·luminar molt bé alguns punts de l’estança mentre que altres poden quedar foscos. Amb la il·luminació lineal aconseguiràs que les teves habitacions estiguin perfectament il·luminades. Tindràs la llum ideal, sense ombres ni enlluernaments. Aquest sistema a més, és compatible amb altres punts de llum més clàssics.

3- Máxima eficiencia y sostenibilidad amb el sistema LED

La il.luminació lineal usa el sistema LED. Defineix la tecnologia LED l’alt rendiment i el baix consum. Beneficis reals:

Alta eficàcia: els LED ‘s aconsegueixen una eficàcia que va dels 25 a 100 LPW, mentre que els focus incandescents només aconsegueixen de 5 a 15 LPW i els fluorescents de 5 a 90 LPW.

Major durada: els LED ‘s disposen d’una vida d’entre 25.000 i 100.000 hores. Res a veure amb les 1.000 hores de les incandescents o els fluorescents que duren entre 15.000 i les 40.000 hores.

Menys calor generada: els LED ‘s emeten molta menys calor que altres fonts lluminoses i no creen radiació IR.

Més petits i amb un millor disseny: generen gran quantitat de llum amb menys tamany i permeten crear múltiples dissenys, segons cada cas.

Més seguretat: són més segurs perquè no contenen mercuri. Si que en contenen, per exemple, els llums fluorescents lineals.

4- Gaudeix-ne a interior i també a l’exterior

La il·luminació lineal pot aplicar-se a qualsevol estança de la teva llar i també al teu jardí o terrassa. Dóna al teu espai exterior un disseny únic instal·lant il·luminació lineal al sostre, parets o fins i tot a terra. T’imagines sorprenent a la teva parella amb un sopar sota les estrelles i amb una il·luminació moderna, íntima i d’acord amb la trobada? Tot el que tinguis en ment és possible. Explica’ns la teva idea i junts la farem realitat.

5- Una proposta innovadora i versàtil amb els diversos perfils

Dóna al teu pis una personalitat única amb un disseny innovador. Hi ha diferents perfils que permeten crear dissenys d’interseccions que dibuixen sorprenents tramats de llum. Tingues en compte que la il·luminació lineal es pot incorporar a qualsevol paret, sòl o sostre, ja sigui interior o exterior. Anima’t a descobrir aquesta nova manera de decorar. A més, és molt funcional!

Untitled2

Untitled

Imatges d’il·luminació lineal extretes d’outsidebcn.com

6- Amb mecanismes de regulació de la llum

Podem incorporar reguladors d’intensitat de llum. Així et possibilitem augmentar o disminuir la intensitat de llum segons el moment del dia o l’activitat que estiguis realitzant. Quan vulguis seure amb els teus fills a veure una pel·li, podràs abaixar la intensitat de la llum sense necessitat d’apagar-la del tot. Una gran idea, sens dubte.

7- Inèdit t’ajuda a crear el teu projecte d’il·luminació a mida

La il·luminació és un dels elements essencials en la decoració del teu habitatge. Perquè aconsegueixis un efecte espectacular i amb personalitat compta amb el nostre equip d’interioristes Inèdit. Et dissenyaran un projecte d’il·luminació a mida, adaptat a tu i a les necessitats de la teva família.

UnknownSi t’agrada la innovació, incorporar a casa teva il·luminació lineal serà tot un encert. Comença a gaudir, amb Corp, de la teva nova llar personalitzada, única, moderna i elegant.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.