fengshui-blog

5 claus del Feng Shui

A tots ens agrada que casa nostra estigui banyada d’un ambient agradable i ple d’energia positiva. I és que la llar és l’espai on trobar la calma després d’una dura jornada i el refugi on la nostra família es sent protegida i a gust. Segons el Feng Shui, qualsevol element té una energia anomenada “chi”, també els que conformen casa teva. Per aconseguir que l’energia flueixi positivament per la teva llar, tingues en compte aquestes 5 senzilles claus.

1- Aprofita la llum solar
La llum solar genera grans quantitats d’energia. Deixa-la entrar a casa per il·luminar totes les estances possibles i evita tenir espais tancats i foscos.

2- Casa teva, en bones condicions i ordenada
L’ordre i la cura del teu habitatge és vital per afavorir l’energia positiva i la seva circulació per la llar. Mantingues les parets netes, ben pintades o empaperades i sense rastre d’humitats. És molt important que no hi hagi obstacles als passadissos i que la distribució et permeti moure’t per l’habitatge amb facilitat. Desprèn-te dels objectes inútils, trencats o que ja no utilitzis. Et treuràs un pes de sobre i la casa t’ho agrairà.

3- Decora amb quadres o elements que desprenguin bones sensacions
Els elements decoratius han de ser positius. Evitar peçes decoratives que desprenguin sentiments negatius com l’agressivitat, la mort, el fàstic… Una bona opció per augmentar les energies beneficioses és decorar les teves parets amb les fotografies de les teves últimes vacances. Segur que transmetran bones vibracions.

4- Crea un ambient agradable amb música i/o essències
Sentir-se bé forma part de la filosofia del Feng Shui. Els mantres o altres músiques tranquil.les, a més d’ajudar-te a trobar la calma, creen un ambient relaxant per carregar energia. Pots també encendre encens o utilitzar olis essencials per donar a la teva llar un aroma únic i especial.

5- No t’oblidis de cuidar les plantes
Les plantes naturals aporten vida i bones vibracions. Pel contrari, les plantes pansides, seques o descuidades són una font d’energia negativa. Situa les teves flors i plantes al lloc més adequat segons la seva tipologia i mima-les perquè llueixin perfectes.

Ja pots posar en pràctica aquests senzills consells per carregar casa teva de bones energies. A Corp personalitzem el teu habitatge perquè s’adapti a les teves necessitats. Si vols que el teu habitatge compleixi al detall els principis del Feng Shui o de qualsevol altra disciplina, pots aconseguir-lo amb el nostre equip d’interioristes d’Inèdit.

 

 

 

 

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.