barcelona meeting point feria

10è aniversari de Corp a Barcelona Meeting Point

Aquest any viurem un Barcelona Meeting Point molt especial i volem compartir-lo amb tu.

barcelona meeting point maqueta sant boi

Corp està d’aniversari. 10 anys construint ciutats. 10 anys innovant i creant. 10 anys d’experiència en la promoció i lloguer d’immobles. 10 anys consolidant els somnis dels nostres clients. 10 anys fent societat.

10 anys de compromís, d’aprendre dels nostres clients i de les noves necessitats de les famílies, entenent que la tecnologia, la domòtica i el medi ambient són la base del confort dels nostres habitatges i de la societat del futur.

Ens agrada mirar al futur, pensar en ell, ho fem des de l’experiència de més de 2.400 habitatges construïts a Barcelona i a la seva àrea metropolitana. Pensem en el futur amb una cartera de més de 3.100 habitatges pendents de construir en els pròxims anys.

Corp va néixer el 2008, en un context de crisis immobiliària, i va saber llegir les necessitats del futur, el valor de la relació qualitat-preu, la novetat de la personalització dels habitatges, l’optimització dels espais dins de l’habitatge, el valor afegit de les “facilities” més exclusives com piscines, fitness, àrees de joc… Construïm el somni de moltes famílies.

Sabem el valor del “futur”. Cada societat i cada moment té unes necessitats diferents, cada família i cada client viu una vida diferent. Les diferents promocions de Corp atenen a aquestes necessitats mantenint la qualitat, proposant diferents formes d’accedir a l’habitatge i creant entorns personals i de confort.

Sabem el valor del “futur” perquè l’hem construït.

Barcelona Meeting Point 10 aniversario

T’esperem a Barcelona Meeting Point. Aconsegueix la teva entrada gratuïta clicant aquí. Del 25 al 28 d’octubre a la Fira de Barcelona de Plaça Espanya. Visita’ns a l’stand de Corp al Palau 8, Stand B-214.

No hi ha comentaris

Publica un comentari

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.