tornar a notícies

15/12/2015

Un lloc únic al centre de Sabadell

Corp ha posat en marxa un exclusiu projecte arquitectònic, Rambla One, en una ubicació clau del Vallès Occidental, Sabadell. L'edifici d'Obra Nova tindrà 21 amplis i exclusius habitatges, d'entre 3 i 4 dormitoris, amb preus a partir dels 360.000 euros. 

Els pisos, d'una superfície d'entre 95 i 195 metres quadrats, comptaran amb una distribució excel·lent i còmode, amb finestrals que permetran tenir llum natural durant tot el dia. Els espais diàfans i amplis amb els que s'han dissenyat, amb acabats d'alta qualitat, dotaran els habitatges d'un toc distintiu i modern. Els primers pisos disposen de balcons grans, mentre que els àtics comptaran amb àmplies terrasses, amb espectaculars vistes a la Plaça de l'Ajuntament.

És precisament la seva ubicació, al centre de Sabadell, el que el fa a l'edifici un immoble privilegiat, urbà i inigualable al cor de la ciutat, molt pròxim al casc antic i a dues passes de les grans marques, comerços i els millors restaurants del municipi. 

La localització és, a més, ideal per a famílies, pel fet de que es troba envoltada de col·legis, espais culturals i zones per als vianants.


Connexió amb l'àrea metropolitana de Barcelona


Sabadell és un dels municipis més importants de Catalunya, perfectament connectat amb l'àrea metropolitana de Barcelona, a través de la seva àmplia xarxa de transports: autobús, ferrocarrils i un metro molt a prop.