tornar a notícies

06/05/2015

Habitatges d’obra nova a Sants-Les Corts

Nova promoció de 57 pisos a la zona de Sants-Les Corts amb opcions de 1 a 4 dormitoris, habitatges unifamiliars i àtics amb terrassa. El teu pis a Barcelona des de 628 € al mes.

Els dissenys de l’habitatge desenvolupats per l’equip d’arquitectes de Corp són moderns i funcionals, pensats per la comoditat de qui els habita. Sòls de parquet, llum natural i una distribució d’espais pràctica pel dia a dia. Els habitatges s’entreguen amb cuina i bany equipats amb electrodomèstics i sanitaris de primeres qualitats de les millors marques del mercat.

Habitatges en una zona de creixement

Les Corts i Sants són dues de les zones on és possible comprar un pis a Barcelona amb la seguretat de que es revaloritzarà. Es tracta de zones afiançades i en procés de desenvolupament, amb una multitud de serveis, comerços i tot tipus de transports a l’abast de l’usuari. Per això, Corp llança un nova promoció d’habitatges d’obra nova en aquesta zona.

Pisos amb molta llum

L’edifici d’habitatges d’obra nova a la zona de Sants-Les Corts es troba molt a prop de la Ronda del Mig i està situat a la cantonada del carrer Roger, al número 39. Gràcies a aquesta situació especial, els pisos són molt lluminosos. Això es reforça amb el fet de que els balcons dels pisos, obren l’estada principal de l’habitatge a l’exterior i aporten un extra de superfície pel gaudiment total de la llar.

El projecte contempla també la construccio d’una zona comunitària dotada amb piscina coberta, pàrquing, trasters i un ampli local comercial amb una gran façana.