tornar a notícies

05/01/2016

Pisos des de 485€/mes

Corp llança una nova promoció d’habitatges d’obra nova a Barcelona. Un projecte que acull la construcció de 130 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris.

Es tracta d’un edifici que fa cantonada, molt obert i ben il·luminat situat al carrer Parcerisa amb Quetzal, al barri de Sants. Per aquesta promoció d’habitatges s’ha optat per un disseny funcional i acollidor, amb sòl de parquet i espais oberts.

Els habitatges d’exterior compten amb una àmplia terrassa que connecta la sala amb l’exterior de l’habitatge. L’accés es fa mitjantçant grans finestrals que, a més a més, permeten que l’estada principal de la casa rebi llum natural de l’exterior.

Els pisos de planta baixa compten amb amplis jardins privats, cosa que dóna a aquests habitatges un plus d’amplada i espai per a la creació d’horts urbans o jardins amb plantes i flors.

A més a més, a les plantes superiors s’ofereixen àtics amb grans terrasses d’ús privat que fan d’aquesta tipologia de pisos una opció irresistible per aquells a qui els agrada gaudir dels espais d’exterior amb privadesa, així com de les vistes que ofereixen les plantes més altes de l’edifici.

Pisos completament equipats

Les diferents tipologies de pisos que s’ofereixen en aquesta promoció d’obra nova compten amb cuina i banys equipats.

La cuina té un disseny d’estil modern i està equipat amb electrodomèstics de les primeres marques. Els banys, sanitaris i accessoris s’han seleccionat exclusivament entre les millors marques del mercat per oferir als clients les primeres qualitats.

Espais comuns, pisos amb terrassa i piscina

El projecte de habitatges d’obra nova Can Batlló de Barcelona compta amb àmplies zones comuns, entre les que destaquen una terrassa amb piscina i zona per prendre el sol, relaxar-se llegint un llibre o gaudir de la tranquil·litat.

A més a més, la urbanització compta amb gimnàs d’ús privat pels propietaris dels habitatges, zona infantil de joc i sales polivalents.