tornar a notícies

05/05/2015

Corp construeix un gratacel a Barcelona

Els clients podran personalitzar cada un dels habitatges d’aquest immoble que comptarà amb serveis com piscina, solàrium o fitness.

Barcelona, 11 de juny de 2014.

Corp iniciarà el proper 13 de juny la venda d’aquest immoble de 26 plantes, ubicat a l’Avinguda Diagonal amb el carrer Pere IV de Barcelona. L’espectacular gratacel de més de 100m, amb una inversió de 73 milions d’euros, comptarà amb 125 habitatges i un total de 202 places de pàrquing.

Els pisos tindran entre 90m2 i 150m2 i el preu per metre quadrat oscil·larà entre els 3.000 i 4.000 euros, depenent de l’alçada i l’orientació. Els compradors podran definir i personalitzar el seu habitatge ajustant-lo a les seves necessitats.

Una de les singularitats del gratacel són les facilities exclusives que podrà disposar el mateix immoble: en el punt més alt s’ubicaran la piscina, el solàrium i les instal·lacions de fitness.
Amb aquest projecte, Corp vol dotar l’edifici d’un esperit nou i adequat a l’estil de vida de Barcelona, modern i cosmopolita, en una zona on conflueixen punts d’interès pel ciutadà com els principals serveis, una extrema proximitat al mar i les platges de Barcelona, tot en línia amb les tendències que marquen els gratacels de les ciutats més innovadores del món, comptant Nova York com a referència.

Aquest edifici és un pas endavant en el nou concepte immobiliari amb el que treballa Corp des del seu naixement el 2008. La companyia, que té la filosofia de crear habitatges sostenibles, amb una òptima  qualitat i uns preus ajustats, sempre ha apostat per oferir habitatges personalitzats a les necessitats i gustos de cada client. Per això atorga la possibilitat tant de modificar la distribució com de seleccionar els materials i acabats, adaptant-se així completament a les necessitats del futur resident.

Vistes privilegiades al districte de moda

Per la seva excel·lent ubicació a la Diagonal més moderna i de disseny de Barcelona i els seus més de 100 metres d’alçada, els habitatges comptaran amb unes vistes privilegiades als quatre vents, gràcies a les excel·lents terrasses i a una distribució interior que permet disposar de totes les estances exteriors: l’Avinguda Diagonal, el mar, la Sagrada Família, el Parc Central del Poblenou (Jean Nouvel) i el Front Marítim. Aquesta excel·lent zona, que en els últims anys ha crescut i s’ha desenvolupat molt ràpidament, arrenca definitivament com una de les zones urbanes i residencials més atractives de Barcelona, unint-se així al centre de la ciutat a través de la nova Plaça de les Glòries.