tornar a notícies

12/01/2016

El teu habitatge al cor d'Alella

Corp posa en marxa una exclusiva promoció d'Obra Nova de 43 habitatges amb un únic pis de 2 dormitoris, la resta tindran 3 o 4 dormitoris. Alella Terrace s'ubicarà a una de les localitats més atractives del Maresme, Alella.


El nou projecte s'edificarà a ple centre del municipi, a prop de la vinícola Marfil i a un minut de l'Ajuntament. Compta amb una localització idònia, ja que es troba molt a prop dels col·legis, el mercat i la platja del Masnou.

Els pisos repartits entre 6 edificis comptaran amb una excel·lent distribució que permetrà una visió diàfana de l'espai i l'entrada de llum durant tot el dia. A més, els seus grans balcons afegeixen una gran sensació de llibertat, d'amplitud i d'immersió a l'entorn natural.

La promoció ofereix àtics amb àmplies terrasses o plantes baixes envoltades de jardins, zones idònies per a totes aquelles famílies o parelles que vulguin gaudir d'un espai exterior privat. Compta amb vistes immillorables de la ciutat i un entorn mediterrani d'una riquesa paisatgística única. 

La promoció disposarà de diferents espais comunitaris: una piscina exterior, una piscina climatitzada i una sala de fitness. A més, els habitatges tindran places de pàrquing i trasters.

El nostre compromís amb l'excel·lència també es basa en construir habitatges que compleixin amb les eficiències energètiques, amb el respecte amb l'entorn i el medi ambient, sense deixar de ser confortables.

Un habitatge exclusiu a tan sols vint minuts de Barcelona


Alella és un enclavament privilegiat per la seva proximitat a la Ciutat Comtal, de la que es troba a només vint minuts, al mateix temps, pel seu entorn natural. Situada a una de les zones amb més tradició vinícola de la província, connecta amb l'autovia de Barcelona i l'autopista del Maresme.