tornar a notícies

28/06/2017

Més del 80% de reserves en els habitatges 3.0

La promotora immobiliària Corp ha superat el 80% de reserves en les seves dues noves promocions 'd’habitatge 3.0', vuit setmanes després de l'inici de la seva comercialització. Ubicades a les localitats del Masnou i Sant Just Desvern, aquests dos innovadors projectes permeten a la companyia iniciar una nova fase en la seva trajectòria amb una clara aposta per l'habitatge del futur.

En detall, al Masnou la xifra de reserves arriba als 112 habitatges, dels 150 que preveu el projecte. A Sant Just són un total de 175 habitatges reservats, dels 202.

Corp aposta per aquest nou model de promoció, l'habitatge de tercera generació, basat en una arquitectura envoltant, que s'adapta a l'entorn i que incorpora avenços en domòtica i tecnologia des del primer moment de la construcció.

"Des de la seva fundació, Corp treballa per adaptar-se a la realitat de les persones i del seu entorn, adequant-se a les seves necessitats. Actualment, ens trobem en un moment en què el mercat demanda, cada vegada més, una sèrie de serveis i característiques per als seus habitatges relacionats amb la distribució, els espais oberts que facilitin la relació entre les persones, zones comuns i elements que garanteixin l'eficiència energètica de les seves residències ", explica Joan Carles Sánchez, director de Relacions Institucionals de Corp

Per tot això, Corp aposta per dotar els seus projectes de zones comuns polivalents, espais d'oci amb piscina i solàrium, combinats amb habitatges d'àmplies terrasses i balcons que garanteixin la lluminositat de cadascuna d’ells. Així mateix, la promotora segueix oferint la possibilitat de personalitzar els acabats i integra en els seus nous projectes les darreres tecnologies i avenços en domòtica.

Així, els habitatges compten amb dispositius de climatització digital, vídeo-porter, i vídeo-vigilància via wifi; mentre que les diferents habitacions incorporen preses Bluetooth i USB, persianes i cortines elèctriques amb control remot, ascensors amb gestió intel·ligent i un sistema de memòria integrat per al reconeixement des dels diferents accessos a l'edifici.

Corp treballa, a més, per oferir edificis saludables que respectin el medi ambient amb un aïllament tèrmic amb doble vidre i cambra d'aire en finestres i balconeres. Els habitatges disposen també d'un sistema integrat de refrigeració, calefacció i aigua calenta sanitària mitjançant aerotermia, sistema de bomba de calor d'alta eficiència energètica considerada com a energia renovable i sostenible, il·luminació de baix consum mitjançant LED i detectors de moviment que permeten un mínim consum energètic.

En aquesta línia, a més, l'aparcament es converteix també en un espai friendly en el qual cada propietat disposa d'una instal·lació de punt de càrrega de vehicle elèctric amb alimentació i comptador individual per minimitzar costos.

L'habitatge del futur: 'Nou Centre' i 'Els Miralls'
La promoció 'Els Miralls', a Sant Just Desvern, és un projecte de més de 33.000 m2, situats al costat del parc Torreblanca, que comptarà amb 202 habitatges, 12 locals i 246 places de pàrquing. El projecte inclou immobles de 2, 3 i 4 habitacions amb grans terrasses i àmplies vistes a l'entorn, en una ubicació exclusiva amb parcs i jardins, a només 10 minuts de Barcelona i comerços de proximitat.

D'altra banda, la promoció 'Nou Centre' compta amb un total de 38.658 m2, entre el carrer Flos i Calçat i el carrer Itàlia, prop de Can Jordana, a la localitat del Masnou. S'ubicarà en una zona totalment reformada en el marc de la renovació urbanística de l'espai que està duent a terme l'Ajuntament.

Pots veure la notícia a:
lavanguardia.com
elperiodico.com
eleconomista.es