tornar a notícies

07/05/2017

La primera promoció d'habitatge 3.0

La promotora immobiliària Corp construirà al Masnou la primera promoció basada en el seu nou model d'habitatge de futur, més eficient energèticament i que incorpora novetats en domòtica i tecnologia en matèria de seguretat i connectivitat en els seus espais. Iniciada recentment la comercialització, 'Nou Centre' comptarà amb un total de 38.658 m2, en els quals es construiran 146 habitatges, 39 locals i 452 places de pàrquing, distribuïts en sis edificis, amb una inversió total de 50 milions d'euros.

Corp revoluciona de nou el sector amb una innovadora aposta diferencial
Després de liderar l'etapa de la personalització, amb més de 1.500 habitatges personalitzats fins a dia d’avui, Corp va un pas més enllà apostant per un model de promoció mirant cap al futur, ‘l'habitatge 3.0', basat en la integració de la domòtica i les darreres tecnologies des del primer moment de la construcció, l'eficiència energètica i la sostenibilitat. Tot això, amb un objectiu: oferir edificis saludables i segurs que respectin el medi ambient i així mateix, garanteixin el màxim confort per a les persones.

La promoció 'Nou Centre' s'ubicarà tocant al carrer Jordana, en una zona totalment reformada en el marc del projecte de renovació urbanística de l'espai que està duent a terme l'Ajuntament del Masnou. La urbanització de la parcel·la ha permès resoldre la topografia existent que presentava importants desnivells, així com la connexió dels carrers adjacents.

Una aposta per la promoció d'habitatge 3.0
Corp aposta en aquest projecte per un nou model d'habitatge que incorpora avenços en domòtica, amb sistemes que permeten controlar i programar els diferents dispositius electrònics de cada habitatge a través d'un senzill sistema de polsadors o des del dispositiu mòbil.

En aquesta línia, els habitatges, que es presenten en 2, 3 i 4 dormitoris, comptaran amb climatització digital; video-porter i video-vigilància via wifi; mentre que les estances incorporaran preses Bluetooth i USB; persianes i cortines elèctriques amb control remot; ascensors amb gestió intel·ligent i un sistema de memòria integrat per al reconeixement des dels diferents accessos de l'edifici.

Així mateix, cada propietat disposarà d'una instal·lació de punt de càrrega de vehicle elèctric amb alimentació i comptador individual per minimitzar els costos.

Sostenibilitat i eficiència energètica
L'aïllament tèrmic amb doble vidre i cambra d'aire en finestres i balconeres, un sistema integrat de refrigeració, calefacció i aigua calenta sanitària mitjançant aerotermia, sistema de bomba de calor d'alta eficiència energètica considerada com a energia renovable i sostenible, il·luminació de baix consum mitjançant LED i detectors de moviment oferint un mínim consum energètic, són alguns dels elements que faran els habitatges més eficients energèticament i amb els quals Nou Centre aspira a obtenir la classificació energètica de classe A.

Arquitectura envoltant i disseny personalitzat
La promoció ha estat construïda sota un model ‘d’arquitectura envoltant' definit per les relacions entre les persones i els espais que habiten, "vam crear espais privats i de relació, espais funcionals i espais representatius". Així, estances com les cuines són concebudes com el nucli de la vida familiar, com un espai integrat a la sala amb electrodomèstics d'alta gamma. De la mateixa manera, s'han ideat nous ambients com les habitacions suite en què el bany forma part del propi dormitori. Corp evoluciona de manera constant els seus dissenys millorant i adaptant al màxim la seva proposta als gustos del client. D'aquesta manera, en aquesta promoció s'ha aconseguit comptar amb espais més lluminosos, diàfans i més integrats entre si que aporten sensació de major amplitud, naturalitat i confort.

Pots llegir la notícia a:
elperiodico.com
lavanguardia.com