tornar a notícies

17/04/2017

20 habitatges de luxe a l'antiga seu de Puig

La immobiliària Corp ha posat ja en marxa el nou projecte residencial a l'antiga seu de Puig, al número 9 de Travessera de Gràcia. L'edifici albergarà 20 habitatges de luxe i un local comercial de prop de 1.500 m2. Així mateix, la promotora ha previst un espai subterrani de 2.500 m2 destinat a aparcaments.

L'oferta d'habitatges pretén satisfer qualsevol tipus de demanda amb opcions de 3 i 4 habitacions. A més, l'edifici comptarà amb una de les senyes d'identitat de les propostes de Corp, grans terrasses – amb alguns patis de més de 80m2- i una piscina amb solàrium al terrat per gaudir del clima de la ciutat.

El projecte, amb una inversió de 31 milions d'euros ocuparà un espai d'immillorable ubicació, a la Travessera de Gràcia a escassos metres de la plaça Francesc Macià.La que va ser fins al 2014 la històrica seu de l'empresa de perfums Puig es va vendre al juliol de 2016 a Corp per 15 milions d'euros. La promotora, una de les més actives en els darrers anys a Catalunya, preveu finalitzar l'obra a finals de 2017 i que els primers inquilins puguin ocupar els seus habitatges a principis de 2018.

Corp des del seu inici ja ha realitzat més de 1600 habitatges i amb aquest edifici suma al compte un nou projecte emblemàtic després de liderar el redisseny i comercialització del gratacels de Diagonal amb Pere IV, l'edifici residencial més alt de la ciutat de Barcelona amb 126 habitatges.

Pots llegir la notícia a:
aldia.cat
bolsamania.com
elperiodico.com
eleconomista.es
europapress.es
finanzas.com
gentedigital.es
lainformacion.com
lavanguardia.com
vilaweb.cat