tornar a notícies

03/11/2017

Inici comercialització de 16 habitatges a Girona

Corp ha iniciat aquest divendres, 3 de desembre, la comercialització de 16 habitatges en ple centre de Girona, un projecte amb el qual la companyia desembarca a la ciutat després d'adjudicar-se 14.000 m2 que es destinaran a la construcció, en dues fases, de pisos d’obra nova. Situada al carrer Joan Maragall núm. 29, aquesta primera fase del projecte comptarà amb habitatges d'alt standing de 3 i 4 dormitoris amb terrassa, dos súper àtics de més de 200m2 amb àmplies terrasses, places de pàrquing, piscina comunitària a la coberta amb solàrium i jacuzzi.

"Amb aquest nou projecte, Corp s'adapta a les exigències del mercat en prestacions i amb un producte d'alta qualitat. En aquesta línia, treballem per oferir edificis que respectin el medi ambient i que, al seu torn, garanteixin el màxim confort per a les persones. Per això, apostem per espais lluminosos, diàfans i més integrats entre si, alhora que incorporem els darrers avenços tecnològics, amb l'objectiu de garantir un major benestar dins de la llar ", explica Joan Carles Sánchez, director de Relacions Institucionals de Corp

Aquest projecte s'emmarca en el nou model d'habitatge 3.0 iniciat per Corp aquest any, en què la companyia aposta per un habitatge que mira cap a la llar del futur i amb el qual apropa l'exclusivitat i les darreres tecnologies a tots els públics. En aquesta línia, la promotora apostarà, un cop més, per integrar en aquesta nova promoció avenços en domòtica i les últimes tecnologies des del primer moment de la construcció en habitatges més eficients energèticament i sostenibles.

Així, els habitatges comptaran amb dispositius de climatització digital gestionats per control interior, estació meteorològica i smartphone, vídeo-porter, i vídeo-vigilància tot controlable des del telèfon mòbil; mentre que les diferents habitacions incorporaran preses amb altaveu mitjançant connexió Bluetooth i preses USB, persianes elèctriques amb control remot. Cada propietat disposarà, a més, d'una instal·lació de punt de càrrega de vehicle elèctric amb alimentació i comptador individual per minimitzar els costos.

El projecte, que va ser presentat en el marc de l'última edició de la Fira de Mostres de Girona amb un gran interès per part del públic assistent, comptarà a més amb un local comercial i se situarà en un dels principals eixos comercials de la ciutat, molt ben comunicat i a tan sols cinc minuts a peu de l'estació de Girona-Ave.

Líder en el mercat de la promoció a Catalunya
Corp disposa d'una reserva de sòl finalista de prop de 500.000 m2 i té previst l'inici d'obres a més de 3.300 habitatges entre 2018 i 2019, consolidant-se com a líder destacat en el mercat de la promoció a Catalunya on actualment concentra el seu desenvolupament. En aquesta línia, la companyia preveu tancar 2017 amb més de 750 habitatges en construcció i havent lliurat prop de 500 habitatges d'obra nova.

Encara que l'àrea d'influència de la companyia s'havia centrat fins a la data a Barcelona i la seva àrea metropolitana, Corp fa una aposta ferma ara per la localitat de Girona, i la seva àrea contigua, com a enclavament estratègic per a la seva activitat promotora.

"L'èxit del nostre model ens ha permès avançar en la nostra expansió geogràfica a Catalunya i estem totalment convençuts que la nostra proposta de valor serà molt benvinguda a la localitat de Girona", comenta Sánchez.

La demanda d'habitatge a Girona
L'adquisició del primer habitatge és el principal motiu de compra (75%) segons una enquesta sobre la demanda d'habitatge realitzada per Corp a Girona, on el motiu d'inversió només representa un 4% i la reposició un 21%.

En relació a la superfície útil, un 69% es decantaria per habitatges de més de 90m2 mentre que els habitatges de menys de 75m2 són demandats només per un 4%. Així mateix, segons els resultats de l'estudi, la majoria dels enquestats prefereix plantes altes, sent l'àtic l'opció més sol·licitada.

D'altra banda, per a la gran majoria dels gironins (91% dels enquestats) la terrassa és un espai imprescindible ja que el clima de la ciutat permet gaudir-ne durant molts mesos a l'any.

Pots veure la noticia a:
lavanguardia.com