tornar a notícies

19/06/2017

Corp desembarca a Girona

La promotora immobiliària Corp arrenca la seva activitat a Girona després d’haver-se adjudicat 14.600m2 per a la construcció d'habitatges en dues fases en ple centre de la ciutat. La primera fase de la promoció es situarà al carrer Joan Maragall núm. 29 i la construcció s'estima que s'iniciarà en aquest mateix any 2017.

Corp disposa actualment d'una de reserva de sòl a Catalunya per a la posada en marxa de 2.200 nous habitatges en els propers dos anys i, a més, compta amb una reserva de més de 30.000m2 de sòl comercial. La companyia es consolida així com una de les promotores líders a Catalunya, on ha construït prop de 3.000 habitatges des de la seva fundació el 2008, amb una inversió total de més de 650 milions d'euros.

Encara que l'àrea d'influència de la companyia s'ha centrat fins a la data a Barcelona i la seva àrea metropolitana, on el 2016 va iniciar la construcció de prop de 600 habitatges, Corp fa una ferma aposta ara per la localitat de Girona, i la seva àrea contigua, com enclavament estratègic per a la seva activitat promotora.

"Des de la nostra posada en marxa el 2008, hem treballat per fer realitat un model innovador de promotora immobiliària capaç d'adaptar-se a les necessitats dels nostres clients i del mercat, amb promocions d'avantguarda basades en les premisses de qualitat, disseny i confort", explica Joan Carles Sánchez, director de Relacions Institucionals de Corp.
"L'èxit del nostre model ens ha permès avançar en la nostra expansió geogràfica a Catalunya i estem totalment convençuts que la nostra proposta de valor serà molt benvinguda a la localitat de Girona on esperem seguir sent protagonistes de l'activitat promotora", ha afegit Sánchez.

Liderant la innovació en l'activitat promotora
Nascuda el 2008 sota un model innovador de promotora immobiliària capaç d'adaptar-se a les necessitats del mercat, des de 2011 la seva aposta s'ha centrat en la possibilitat de personalització dels seus habitatges. En aquesta línia, s'han personalitzat més de 1.600 habitatges pel que fa a la distribució de l'espai i acabats, així com a detalls decoratius, amb l'objectiu d'adequar-se els desitjos dels seus clients.

Corp inicia ara una nova fase que va un pas més enllà apostant per un model d'habitatge 3.0, l'habitatge del futur, basada en una arquitectura envoltant, que s'adapta a l'entorn, i que incorpora avenços en domòtica i innovacions en tecnologia, que es combinen amb l'ús de materials saludables i construccions energèticament eficients i sostenibles. Tot això, sense deixar de banda la possibilitat de personalitzar diferents elements com els acabats, així com detalls decoratius, sistemes de seguretat i avenços tecnològics en cada habitatge. Els propietaris podran ampliar les prestacions i la decoració del seu habitatge perquè s'adapti al seu estil de vida.

"Arrenquem amb un nou model que mira cap a la llar del futur, alhora que apropa l'exclusivitat i les darreres tecnologies a tots els públics. Una aposta per incorporar les darrerres innovacions en tecnologia a l'habitatge, des de l'inici de la construcció, que s'afegeix als principis d'exclusivitat, sostenibilitat i optimització dels processos, sobre els quals ja veníem treballant", apunta Sánchez.

Pots veure la notícia a:
diaridegirona.cat
elpuntavui.cat