tornar a notícies

30/10/2017

Com viurem al 2025?

Corp, promotora líder del mercat de promoció de l'habitatge a Catalunya, ha presentat en el marc del Barcelona Meeting Point l'anàlisi Com viurem en 2025?, elaborat juntament amb la plataforma d'innovació IAM. Un estudi que analitza com serà l'habitatge del futur i que indica l'aposta per la sostenibilitat i l'arquitectura responsive, juntament amb la incorporació de la intel·ligència artificial i el co-living, com les principals tendències per als propers anys.

La irrupció de les noves tecnologies en el dia a dia de les persones és ja una realitat, i la construcció no és aliena a aquesta realitat. En aquest sentit l'anàlisi treballat per IAM i Corp apunta a la incorporació de tecnologies combinades a l'interior de la llar a partir d'una progressiva integració de la intel·ligència artificial a les cases del futur amb innovadors sistemes que, per exemple, ofereixin Wifi a través de la llum.

Així mateix, el futur preveu una arquitectura responsive, que s'adapta a l'entorn i, al mateix temps, és capaç d'adaptar-se tant a les necessitats de les persones en el seu interior com als elements de l'exterior... Pots seguir llegint la notícia a Inmodiario.com