Concebim el teu habitatge
a la teva mida i al teu gust

tu ets únic,LA TEVA LLAR
TAMBÉ

A Corp cada llar és única, perquè cada client és únic

Prefereixes gres o parquet? Ampliem la cuina? Eliminem aquest envà? La diferència i l'exclusivitat: aquest és el nostre denominador comú.

A les nostres instal·lacions, tenim a la teva disposició un showroom amb un pis mostra i una àmplia zona d'exposició de materials i solucions per a totes les zones de la teva llar, una nova eina exclusiva que posem al teu abast perquè casa teva sigui única.

el teu món,INFINITES
POSSIBILITATS

Viu l'exclusivitat des del primer moment

Prefereixes una gran taula al menjador o un racó per llegir? Minimalisme o línies clàssiques? Per a cada pregunta tenim una resposta, perquè posem al teu servei el millor equip de professionals perquè tot allò que sempre has imaginat es faci realitat.

Gamma Corp

Escull els acabats del teu habitatge dins del preu de compra. Pel mateix preu de compra de l’habitatge d’obra nova, Corp ofereix els seus clients una àmplia gamma d’acabats de banys, paviments, fusteria interior, cuines i molts altres entre els que escollir.

Gamma "A la carta"

Escull els acabats “a la carta”. Una àmplia gamma d'acabats i possibilitats per a clients exigents o amb necessitats especials, per a una personalització d'habitatge exclusiu.

Configura el teu habitatge

Vols veure com quedarà el tipus de paviment al menjador o el color dels mobles del bany? Descarrega’t l’App de Corp al teu mòbil i navega pel configurador de pisos interactiu, on podràs visualitzar algunes possibilitats d’acabats.

descarrega't l'app

descobreix l'estil
de vida més
distingit:
EL TEU

Tots els extres estan concebuts i dissenyats pensant amb tu: en les teves preferències, en les teves exigències, en el teu estil. Si li demanes tot a la vida, demana-li també a la teva llar.

Si t'agrada moure't en espais diàfans, si ets un gran cuiner i necessites una cuina d'alta gamma, si el teu somni és disposar d'una banyera d'hidromassatge en el bany, o vols una ximeneia al menjador, estàs en el lloc adequat… Res és impossible per a Corp.

Amb la col·laboració d'Inèdit Interioristes per al desenvolupament del teu projecte personal, Informa't